Ez a cikk több mint 1 éve frissült, elképzelhető, hogy a benne szereplő információk elavultak.

shopping

szerkesztés

Megnyitotta kapuit az Andrássy úti luxusáruház, az il Bacio di Stile

Szerzők

  • We Love Budapest

2013. 09. 09. 2:00

Zártkörű megnyitóval, extravagáns kirakattal és provokatív kortárs gyűjteménnyel debütál a világmárkáknak otthont adó Andrássy úti multibrand áruház az Il Bacio di Stile.

Szeptember 9-ével hivatalosan is megérkeztek Budapestre a világ vezető divatmárkáinak – köztük a Giorgio Armani, a Bottega Veneta, a Saint Laurent, a Lanvin, a Valentino és az Oscar de la Renta – legújabb kollekciói. A frissen megnyílt multibrand áruház építése 2011-ben vette kezdetét, mára pedig öt szinten több, mint negyven divatház ruháit és kiegészítőit vonultatja fel.

„Két és fél évnyi kemény munka van mögöttünk, de azt gondolom, a végeredmény minden várakozást felülmúlt. Bátran kijelenthetjük, hogy minden szempontból páratlan kezdeményezést sikerült megvalósítanunk, hiszen az il Bacio di Stile nemcsak hazai, de régiós szinten is egyedülálló választékkal és árukészlettel, világszínvonalú környezetben várja az ide látogatókat” – vélekedik Küttel Gábor, az il Bacio di Stile marketingigazgatója.

A mintegy 5000 négyzetméteres multibrand áruház hivatalos megnyitójára szeptember 4-én, zártkörű esemény keretében került sor, amelyen – a hazai és nemzetközi divat és közélet prominens szereplői mellett – Leonardo Ferragamo, a legendás Ferragamo-divatház alapítóinak egyike is megjelent.

A több, mint 500 fős rendezvény résztvevői elsőként csodálhatták meg az áruház kirakati installációit is, amelyeket a fényűzés, az elegancia és természetesen az il Bacio di Stile védjegye, a csók ihletett.

A terveket egyébként a londoni Millington Associates kreatív csapata álmodta meg, akik olyan cégek kirakatait tervezték már, mint a Harrods, a Burberry vagy a Ralph Lauren.

Az Andrássy út 19-es szám alatt található multibrand áruház további érdekessége, hogy a gyönyörű műemléki környezet és a legmodernebb belsőépítészeti megoldások mellett saját műgyűjteménnyel is büszkélkedhet, melynek darabjai az il Bacio di Stile üzlettereiben elhelyezve láthatóak.

Az áruház épületében jelenleg több, mint húsz kortárs magyar és külföldi képzőművész – köztük a Turner-díjas brit művész, Grayson Perry, a New Yorkban élő, világhírű szerb performanszművész, Marina Abramović, valamint a divatfotózás úttörőjének számító, erdélyi származású Martin Munkácsi – művei tekinthetőek meg.

Hasonló tartalmak

Admin mode