Megint eltelt egy év, tehát elkezdődött a Sziget. Nem bírtunk várni a hivatalos első napig, már vasárnap kimentünk, hogy megnézzük, ahogy felépül a Nagyszínpad. Nem számítottunk nagy életre, mégis sikerült belecsöppennünk egy elég nagy buliba, hála a lelkes sátrazóknak, és annak a maroknyi helynek, amely úgy döntött, hogy korán kinyit. Íme a Sziget mínusz kettedik napja képekben.

A fanatikus Sziget-rajongók vasárnap már mind kint voltak. Sok magyar szót nem lehetett ugyan hallani, de a holland szakosoknak jó gyakorlási lehetőség volt a mínusz kettedik nap.

Ugyan Nagyszínpadról még csak körülbelül lehetett beszélni, a szomszédos kocsmákban már budapesti belvárost megszégyenítő buli volt, az össze-vissza mászkáló markolók és munkások pedig mintha ott sem lettek volna.

Nem volt minden nyitva, de ahová meghozták már a sört, ott viszonylag gyorsan elég nagy buli kerekedett. Sok kint dolgozó már a kezdetek előtt elfáradt. Ők már napok óta kint vannak. Szerencsére időben megérkezett minden, így a hangosítással sem lesz probléma.

A lelkes

Szigetlakók

korán megalapozták a hangulatot.

A 76 hektáros terület mintegy 3 hét alatt épült fel a semmiből. Összesen 20 kamionnyi műanyag burkolat, 15000 négyzetméternyi faburkolat, 2400 négyzetméternyi fémszőnyeg, 250 kamionnyi konténer, és 30 kilométernyi díszkivilágítás érkezett.

És szerencsére információból sem lesz hiány. Ha esetleg a héten valaki elveszettnek érezné magát, akkor ajánljuk az 52-es rajtszámmal induló

We Love Budapest Infopontot.