Kína elsőszámú fashion PR cége, karöltve a House of Danube-al magyar divattervezőket népszerűsít! Je Suis Belle, NUBU, Aeron, valamint Dori Tomcsanyi márkákat forgalmazó POP UP store nyílt Pekingben és Shanghaiban. 

„Élvezd az utazást a magyardivat világába!” mottóval egy misztikus ország páratlan ízlésvilágát kínálják a pekingi üzletben, ahol minden ínyenc kedvére válogathat.

Az ötlet gazdája és megvalósítója Mei Mei, aki már évek óta Magyarországon él, és nem egy divattervező befuttatásával foglalkozott már hazánkban és külföldön is. Miután 2001-ben a londoni Central St. Martins-ban diplomázott vizuális design szakon, 6 évig Shanghaiban és Pekingben nemzetközi márkákkal dolgozott branding és design területen.

2008-ban Magyarországra költözött párjával, Fabricius Gáborral, akivel a magyar prémium divatházat, az ALTER & KISS-t sikeresen újrapozicionálták. A márkát 10 külföldi országban adták el különböző divatházaknak, majd 2011-ben egy külföldi magánbefektető vásárolta meg.

Mei Mei 2012-ben alapította a House of Danube névre keresztelt fashion PR-ral, tanácsadással és értékesítéssel foglalkozó céget. Európai márkák népszerűsítését tűzte ki célul Kínában és a dél-kelet ázsiai régióban, így kerültek ki magyar tervezőink alkotásai erre a piacra. Az Aeron - Áron Eszter kreációi - megtalálhatóak Tajpejben, Szingapúrban és az említett pop up store-ban Pekingben, valamint Shanghaiban a Je Suis Belle, NUBU, Dori Tomcsanyi kreációival együtt értékesítik őket. A magyar tervezők külföldön igen keresettek és népszerűek, így Mei Mei folyamatosan újabb márkákat karol fel, s bőven akad ötlete a jövőre nézve!