Ez a cikk több mint 1 éve frissült, elképzelhető, hogy a benne szereplő információk elavultak.

kultúra

szerkesztés

WNDRLND – Nyitás április 26-án

Szerzők

  • We Love Budapest

2013. 04. 08. 2:00

Flyer versennyel és kreatív-hedonista party-val nyitja meg kapuit a margitszigeti Holdudvar tőszomszédságában a belvárosi romkocsmák lazaságát, a budapesti galériák vizuális gazdagságát és válogatott zenei kalandokat kínáló urbánus klubok hangulatát egységesen képviselő szórakozóhely, a WNDRLND.A megnyitóra 2013. április 26-án 21.00 órakor kerül majd sor. A rendhagyó nyitóparty alkalmából a vizuális sokk és a dirty disco-tól az újelektrón át a poptrashig tartó hangzóanyag együttesen helyezi majd fel a WNDRLND-et Budapest kulturális térképére.

Pop-Up Bár a Margitszigeten

A WNDRLND egy kreatív sziget, amely teret kíván adni tehetséges, fiatal alkotóknak és azoknak a kiszakadni- és szórakozni vágyó budapestieknek és külföldieknek, akik belefáradtak az egytónusú designbárok világába. A hely nem egy meghatározott vizuális trendet követ, hanem azok az alkotók határozzák meg hétről-hétre az arcát, akik meghatározó szereplői a magyar vizuális kultúrának.A hétről-hétre új alakot öltő kreatív Pop-Up bár fogalmát Budapesten új szintre helyező WNDRLND-re garantáltan nem fognak ráismerni a rendszeresen visszatérő vendégek sem, hiszen húsz héten át újabb- és újabb grafikus/designer/képzőművész veszi kezelésbe a helyet. A berendezés és az enteriőr a korábban a Szatyor Bár és Galéria, illetve a Púder Bárszínház hangulatát is kialakító, Babos Bertalan Zsili vezette képzőművészcsapat munkájának eredménye, a hely grafikai arculatát és virtuális megjelenését Jani Dánielnek köszönhetjük. A hely szakmai védnöke Kovács Dani művészettörténész, a HG.hu főszerkesztője.

Fotó: Babos Bertalan Zsili @Púder

Program- és művészetkavalkád

A vizualitáson túllépve a hely programjai is a kreativitásnak „esnek áldozatul”: a helyet húsz héten át birtokló művészek szólnak bele a zenei és egyéb programokon át akár a heti menü összeállításába is, hogy a WNDRLND az alkotóknak igazi közösségi élményt, a látogatóknak pedig valódi kulturális kalandot nyújtson minden egyes héten.

A WNDRLND részéről minden művészt felkértek, hogy készítsen egy egyedi, saját stílusában kivitelezett flyertervet a nyitórendezvényre, amit feltöltöttek a hely Facebook oldaláraWNDRLND Stílusgyakorlatok címmel. Arra biztatunk mindenkit, hogy ha szeretné, hogy a számára legizgalmasabb munka kerüljön nyomtatásra akkor nyomjon rá egy lájkot.

Fotó: Babos Bertalan Zsili

A kiállító művészek között szerepelnek Ál Tamás, Babos Bertalan Zsili, Bakó Tamás, Baranyai András, Bradák Balázs, Breakone, Berinkey Katalin, Farkas Kata, Fridvalszki Márk, Hegyháti Emese, Jánosi Anna, Juhász Balázs, Mondik Noémi, Moravszki Kata, Mr. Zero, Szabó-Lencz Péter, Szabó Balázs Lobot, Szőke Gáspár, Szurcsik Erika Babos Bertalan Zsili nyitókiállítása 2013. április 26. és május 12. között tekinthető meg.A megnyitóra2013. április 26-án 21.00 órakor kerül sor.

A kreatív/hedonista (ki-ki döntse el maga) nyitóparty alkalmából a vizuális sokk és a dirty disco-tól az újelektrón át a poptrashig tartó hangzóanyag együttesen helyezi majd fel a WNDRLND-et Budapest kulturális térképére.

Megnyitóbeszédet mondanak majd Kovács Dani – művészettörténész, HG.hu főszerkesztő és Nádudvari Noémi – esztéta, WNDRLND kreatív vezető.
Dk-k:


Oltai Kata +Vida Vera - ITunes OKJ – DJ Set Dictator&Hussar Popbitch&Tmx special synth&pop dirt szett
Vj:
FLUX
Mikortól?

2013. április 26. 21.00
Hol?

Margitsziget, Budapest
Mennyibe kerül?

Ingyenes A nyitóbuliról bővebb információt az itt találtok!

Hasonló tartalmak

Admin mode