Legutóbb az antik bútorok pop up üzlete kapcsán számoltunk be a Projekt Showroom működéséről. A lakberendezési csodadarabok helye még alig hűlt ki, a lelkes kis csapat már meg is nyitotta a következő egyhetes vásárt a tavaszi gardróbfrissítés jegyében: fiatal magyar divattervezők egyedi kreációiért kiemelten akciós áron irány a Hajós utca, most!

A mára itthon is nagy népszerűségnek örvendő pop up boltok működésének lényege nyilvánvalóan a gyorsaság: minél hamarabb élsz a vásárlás időben erőteljesen korlátozott lehetőségével, annál nagyobb választék áll rendelkezésedre. Annál nagyobb az élvezet. Annál inkább átélhető az exkluzivitás élménye. Mindez pedig még fokozottabban igaz a dizájner ruhák esetében, hiszen az utóbbi időben Magyarországon is egyre nagyobb teret hódít a trendtudatos öltözködés és az egyedi darabok iránti rajongás. Hazánk divatimádóinak örömére pedig az elmúlt években egy sor tehetséges, ifjú tervező jelent meg a színen, akik elárasztják az arra áhítozókat kimeríthetetlen fantáziájuk textilben megálmodott kreációival.

A Projekt Showroom jó érzékkel most ezt a trendhullámot lovagolta meg, egy helyre gyűjtve és jelentős akciókkal ellenállhatatlanná tévea tervezői darabokat. A télutó idején is jó szolgálatot tevő kötött pulóverek, kardigánok, a hagyományosabb, ennélfogva remekül kihasználható alapdarabok és a megunhatatlan, örök klasszikus fekete elegancia képviselői mellett az igazán bátrak egészen extrém kreációkat is találhatnak maguknak a Nanushka, Je Suis Belle, Kata Szegedi, Dori Tomcsanyi, Nora Sarman, the FOUR vagy Kele Clothing darabok között.

A Projekt Showroomban ugyanakkor a termékek és a vásárlásélmény exkluzivitásán túl is részünk lehet olyasmiben, amit máshol nagyítóval kell keresnünk: a barátságos, hozzáértő és segítőkész kiszolgálásban. A bolt mögött álló stáb tagjairól ugyanis süt a lelkesedés az iránt, amit csinálnak, ez pedig óhatatlanul átragad a vásárlóra, amint belép az üzletbe. Még alig vagyunk bent az ajtón, a lányok máris forró teával kínálnak, ami testet-lelket egyből átmelegít a márciusi télben. Ezután együtt nekivágunk a friss pop up-készlet átvizsgálásának, amihez szakszerű segítséget és igény szerint egy csomó érdekes plusz információt is kapunk. Például azzal kapcsolatban, hogy nyár közepéig havonta számíthatunk egy-egy hetes pop up üzletek felbukkanására a legkülönbözőbb témákban a bicikliktől akülönleges kozmetikumokig. A Projekt Showroomban tehát nincs megállás, akinek pedig tervezői ruhadarabokra fáj a foga, a legjobban teszi, ha mielőbb felkerekedik és ellátogat a Hajós utca 41-be.