A Cultivo lényege, hogy egy este, egy találkozás, egy beszélgetés úgy legyen tematikus, hogy közben ne távolodjon el azoktól az emberektől, akikről igazából szól. Ebben a megfogalmazásban a Cultivo pont annyira tűnik megfoghatatlannak, mint amennyire közvetlenek, lazák és személyesek a rendhagyó túlóráknak szentelt esték. Pedig egyszerűen arról van szó, hogy a szakmájukban sikeres embereket hívnak meg, hogy megosszák egymással és a közönséggel tapasztalataikat, tanácsaikat, ötleteiket.

Vállalkozz!Legutóbb az Akváriumban a budapesti szórakoztatóipar kulcsembereinél volt a mikrofon, ma este a Trafiq-ban a legsikeresebb magyar start-up vállalkozóké a főszerep!

Van egy jó ötleted? Az remek és édes kevés. Hogy mi kell még, arról is fognak beszélni azok az emberek, akik Magyarország legsikeresebb start-up vállalkozásait indították el a közelmúltban. A Remaginetech, a Cserpes Tejivó és a Ustream megálmodói is ott lesznek a Trafiq-ban, oldalukon Bogár Bencével, aki a start-upokat támogató Kitchen Budapestet képviseli majd.

Mi volt előbb; a technológia vagy a piaci igény felismerése? Mik a legnagyobb nehézségek? Jó közeg-e Budapest arra, hogy beindíts egy vállalkozást? Hogyan lehet fenntartani a lelkesedést? Ezekre biztosan választ kapunk majd.Tejivótól a közösségi videókigArra a kérdésre, hogy mi köti össze a Cserpes Tejivót az okos konnektorokkal, illetve az internetes videostreaming szolgáltatással; könnyen rávágja bárki: az innovatív gondolat. Meg a kitartó kivitelezés, majd a népszerűen működő szolgáltatás és végül a Cultivo kerekasztal. Persze, van még sok más dolog is, ami a start-upvállakozások sajátja, és emiatt osztoznak rajta az említett cégek. A poénokat viszont meghagyjuk estére csattanni, élőben, hogy a kérdésekkel szinkronban bontakozhassanak ki a siker sztorik.

Buli máskéntAkik vettek már részt Cultivo esten, azok jól tudják, hogy nem csak a túlóra fogalma értelmeződik majd át, hanem a bulizásé is. Kicsit workshop, nagyon beszélgetős, esetleg hajnali négyig táncolós lesz a ma este, olyan emberekkel, akik ezennel a bátor kezdeményezésekre kíváncsiak.
Mi ott leszünk!