November 9-én utoljára nyitja ki kapuit a nagyközönség előtt az Andrássy úton az URIMURI. Aggodalomra azonban semmi ok, hiszen a szórakozóhely nem zár be, csak költözik. És nem is akárhova.

Az URIMURI életében véget ért egy korszak, de mint minden nagy változás, ez is okkal történik, azért, hogy 2014-ben egy sokkal minőségibb és komfortosabb környezetben lehessen részese mindenki annak a bizonyos muris életérzésnek.

Bár el kell hagyni az Andrássy úti épületet, ez cseppet sem vett vissza a Baldaszti Csoport fiatal csapatának lelkesedéséből, sőt. Mertek nagyot álmodni, és nem csupán az URIMURI-nak találtak új helyet. Az 5.kerületi Sas utcában ugyanis egy olyan 4000 nm-es épület ingatlanfejlesztésébe fogtak, ami a jövőben nem csupán a szórakozóhelynek ad majd otthont, hanem Baldaszti House néven inkubációs házként számos különböző kreatív iparágakban működő vállalkozás fejlődéséhez biztosít majd terepet.

A tervezés hetek óta feszített tempóban zajlik, a fejlesztés már a napokban megkezdődött, és hogy a befejezésig se szenvedjen hiányt az, akinek éjszakái az elmúlt egy évben az URIMURI-ban teltek, november 13-án pop-up jelleggel megnyit az Akácfa utca 47. szám alatt a FURIMURI. Az erőteljes tuningon átesett korábbi Sufni épülete kicsit más, kicsit romosabb az előző és a következő helyszínnél, de a lényeg, hogy a csapat és a lélek ugyanaz marad. A zenében továbbra is hozzák a muri által megszokott minőséget, a srácok a bárpultban ugyanolyan professzionalitással készítik majd a legjobb koktélokat és piros-sárga shotokat.

Az elmúlt másfél év alatt az Andrássy úti belső udvar nem akármilyen eredménnyel üzemelt: közel 180 bulit szerveztek, 35 külföldi DJ-t hoztak el, 170 000 vendéget szolgáltak ki és lassan 18 000 check-in-t tudhatnak maguk mögött, és nem terveznek itt megállni. Mielőtt azonban továbbállnak, azt javasolják, hogy adjuk meg az Andrássy 8-nak a megérdemelt nagy búcsúmurit. Szórakozva, táncolva, a körpultnál kacérkodva tisztelegjünk az utolsó hétben kedvenc belső udvarunk előtt, és köszöntsük az URIMURI életének egy új, de annál izgalmasabb korszakát.