Rendhagyó design bolt várja magyar tervezők munkáit és a kávézni is vágyó vásárlókat Budapesten. Februárban nyitja meg kapuit Budapest belvárosában a Kontakt névre keresztelt design és Apple bolt, egyben kávézó. A bolt az Apple premium kategóriás termékei mellett magyar tervezők munkáit fogj kínálni, ehhez február 20-ig várja az érdeklődő designerek termékeit.

Vannak dolgok, amikben sokan közösek vagyunk. Szeretjük egy jó kávéval kezdeni a napot, hozzáragadt a kezünkhöz az iPhone-unk, és igényesen válogatjuk meg a tárgyakat, amiket megveszünk. Egész eddig ezen szenvedélyeinknek külön helyen hódoltunk.

Február végén Budapest belvárosában (Röser udvar, 1052, Budapest Károly krt. 22.) nyit a Kontakt, ami egy sajátos termékkapcsolást alakít ki. A hely, ahol az Apple és egyéb design termékek elérhetőbbnek tűnnek: mindennapjainkhoz hasonlóan a kávénk és szendvicsünk mellett próbálhatjuk ki használatukat.

A bolt tárt ajtókkal várja a magyar designerek munkáit, legyen szó akár bútorról, használati tárgyról, kiegészítőről. Amit kér: néhány fotót, leírást és ár megjelölést a termékről.

Kíváncsian várunk, Kontakt!