Elkészültek a KlassDSign Tote Bags kollekció első darabjai egyedi készítésű, 100% környezetbarát, magyar kivitelezésű vászontáskák.

Egyszerre letisztult, de sokoldalú, divatos, praktikus és környezetbarát kiegészítők a KlassDsign vászontáskái, amelyeket mindenki könnyen megszeret használni és viselni. A ruhatárunk legtöbb darabjának szuper kelléke lehet egy ilyen darab, amelyek környezettudatosak, szerettel készültek, mindenki számára elérhetőek és külön üzenetük van. Az alkotók híres művészek mondásaiból válogattak azoknak a lányoknak, akik kíváncsiak, nyitottak, szeretnek szeretni, szeretik és tudják, hogy van választásuk.Az alkotók többek között ezért ajánlják a termékeiket:  - KlassDSign termékek
- A készítés minden fázisánál jelen voltunk és ellenőriztük a minőséget
- Jó kedvvel és szuper emberek segítségével készültek
- 100% környezetbarát
- Magyar tervezésű és kivitelezésű
- Az üzenet az egyéniséghez választható
- A patentnak köszönhetően öt különböző színű masni variálható
- Mosható (a masni eltávolításával)

A táskák minden variációja a KlassDSign Tote Bags facebook oldalán tekinthető meg, rendelni pedig a klassdsign@gmail.com e-mail címen lehet a tetszőleges felirattal és masnival 3900 Ft-os áron, illetve 250 Ft-ért további cserélhető masni kapható a táskához. Az első két táskán Coco Chanel és Stendhal idézetet olvashattunk, most pedig egy Karl Lagerfeld és egy Vivienne Westwood idézettel bővítették az alkotók a kollekciót.