shopping

szerkesztés

Filléres napok a Látomásban

Szerzők

2012. 04. 20. 2:00

Most pénteken és szombaton, 20-án és 21-én a Látomás megrendezi az első női OUTLET napokat a Nyár utcai showroomban. Két napig tehát kitúrják a fiúkat a lakásboltból, helyette extra jutányos áron (500-tól-3000-ig) válogathatunk előző kollekciós Látomás darabokból, vintage cuccokból, second-hand ruhákból, kiegészítőkből, táskákból. A tulajdonost, Julie-t kérdeztük, mire lehet számítani a nyílt napokon.


WLB: Nagyon izgalmas programmal készültök hétvégére. Mi az oka, hogy egy rövid időre a lányok veszik át a hatalmat a Nyár utcai lakásboltban?

Szontágh Julie: Az OUTLET napok ötlete februárban jött, az akkori férfi nyílt napokon. Akkor még a saját lakásomban tartottam a Casual Fridays-t, olyankor a saját cuccaimat egy textíliával takartam el a lakásban, mégis egyik fiú vásárlóm barátnője rácuppant két táskámra és egy csomó ékszeremre. Utána arra gondoltam hogy akár tarthatnék egy-egy napos vásárt a saját cuccaimból is (mint ruhabolt-tulajdonos rengeteg cuccom van és csak keveset hordok). Az ötletet tovább fejlesztettem, és így lettek belöle az OUTLET napok.
A saját lakásodban tartottad az előző fiú show room-ot, de hamar váltottál egy másik boltra, mennyiben más az új helyszín?

SZ. J.: A Nyár utca egy nagyon kényelmes lehetöség nekünk, hisz ott egy lakás, amit csak havonta 3 napot használunk , a fiú napokon. Tehát ott egy tér, amit tudunk ilyesmikre hasznosítani. Helyileg pont a Király és a Dohány utcai boltok között található, így ideális minden szempontból. Nagyon nagy tömeget várunk, hiszen pár órával az event hirdetése után már több, mint 200-an attendingeltek, a Nyár utcában 5 probafülkénk van, nagyobb terünk, könyebben tudunk ennyi embert fogadni, mint bármely boltban ahol csak egy fülke van. Tervezünk még a közeli jövőben 10000 like-oló bulit is tartani ugyanott.

Rendszeresen fogunk ilyet tartani, az a terv, hogy ha valami terméket nem adtunk el 2 hónap után a Látomásboltokban, átkerül a Nyár utcában minimális áron, igy a készlet még gyakrabban tud megújulni. Azt akarjuk, hogy akárhányszor a boltokba jönnek a vevőink, mindig új, ütős darabokal várhassuk öket. Az egész esemény lényege az, hogy tudjunk tőkét szabadítani új árukészlet megvásárlásához. Tehát azért érdemes ellátogatni, mert a ruhák nagyon alacsony áron lesznek kaphatóak.Milyen akciókkal készültök? Úgy tudom nemcsak Látomás darabok lesznek, hanem vintage és second-hand cuccok is...

SZ. J.:A Látomás boltokban nem akarunk használt ruhákat tartani, mert nem illik a profilhoz, illetve nincs is annyi helyünk az üzletekben, viszont vannak régebbi jó second-hand kontaktjaink, amiket gondoltuk be lehetne vonni ebbe, hisz az egész esemény arról szól, hogy töredék áron lehet hozzájutni a ruhákhoz. Plusz bevallom, a saját ruhatáromból illetve cipőtáramból is elég sok minden át fog kerülni az OUTLET napokra, hisz én is szeretem sűrűn cserélni a dolgaimat.

Cím: Budapest, VII. kerület, Nyár utca 7., 3. emelet, 34-es kapucsengő Telefon: 06 70 93 00 392 Nyitvatartás: az OUTLET napokon a nyitva tartás ugyanaz mint a boltoké: 11:00 - 19:30

Hasonló tartalmak

Admin mode