Nanushka és Capsula is a TOP 10-ben! A holland Frame magazin a világ tíz legimpozánsabb üzlete közé sorolta a Capsula Multibrand Store-t és a Nanushka Beta Store-t, mely szelekcióban New York-i, pekingi és párizsi üzleteket is találunk. Lássuk miért is említhető egy lapon a két hazai üzlet, többek között a szingapúri Louis Vuitton Island Maisonnal.

Capsula Multibrand StoreAndrássy Űrhajó Exkluzív ruhákhoz, exkluzív enteriőr. Az utóbbi a Göske Projectnek, nevesítve Korompay Enikőnek és Göcsei Sándornak a tervei alapján készült. A vonalat már az üzletbe került ruhák márkái is megadják: fehér-fekete fényes padló-fal-mennyezet. De hát nem is kérdés, hogy a Givenchy, a Giorgio Armani, a Tom Ford vagy éppen a Dolce&Gabbana brandek mellé milyen, TOP 10-es listákba illő belső dukál. A futurisztikus, minimalista belső úgy látszik betalált a Frame-nél is.
Capsula Multibrand Store (bezárt)
Cím: 1061 Budapest, Andrássy út 9.

Nanushka Beta StoreFarönk és vászon Öt építész: Baló Dániel, Dobos Zsófi, Medveczky Dóra, Konopás Judit Emese és Varga Noémi. Az ő nevük fémjelzi a Fashion Streeti Nanushka üzlet belső terét. Egyszerű, letisztult, természetközeli. Semmi túlgondoltság, mégis csalogat. A kétszázötven négyzetméternyi belógatott vászon és a három centiméter vastagra szeletelt tűzifa korongokból kirakott padló az átmenetiség jegyében született meg.

Itt kell megemlítenünk: a pop-up boltnak indult, csupán négy hónapi nyitva tartással tervezett Nanushka Beta Store végül marad a Deák Ferenc utcában.