Különleges körülmények között ünnepelte április 12-én este a divattervező, Sándor Szandra és a Nanushka csapata azt az 1,6 millió dolláros támogatást, amit a Portfolion tőkealap biztosít a cégnek. Az egy millió dollár tulajdonosi kölcsönkerettel is járó befektetés által a hazai kortárs divattörténetben eddig példa nélküli együttműködés jött létre.

Nanushka a Március 15. téren kezdte az ünneplést, ahol néhány felszólaló – köztük Oszkó Péter, a Portfolion Zrt. vezérigazgatója – után, egy Nanushkától megszokott színvonalú divatbemutatót láthatott a meghívottakból álló közönség. Az ünnepi hangulat és az öröm végig érezhető volt a levegőben, még akkor is, ha a hat éve alapított márka köré szerveződő csapat nehézségeiről, küzdelmeiről is szó esett. Sándor Szandra társa (aki a Kft.-n túl az életben is büszkélkedhet ezzel a titulussal) elmondta, hogy bár a divat szükségszerűen a csillogást tárja a közönség elé, bizony sokszor érezték magukat az élet árnyékosabb oldalán is. Mintha csak egy házibulit szerveznének, ami soha nem kedődik el.. Végre elkezdődhet, hiszen bár a Nanushka mára már világmárka, mégis a továbblépést, a töretlen színvonalat biztosítani csak még keményebb munkával, és nagyobb volumenű befektetéssel lehetséges.

Sándor Szandra londoni tanulmányai után alapított saját márkát, melynek egységes stílusát azóta is képes megtartani. Ritkán látni ilyen üde, friss és természetes divatbemutatót, mint amilyennek csütörtök este tanui lehettünk. A valóban nemzetközi színvonalú eseményen, melyet a helyszín atmoszférája csak fokozott, bárki találhatott neki tetszőt a különleges darabok közt. A főként a barna, bézs, fekete, illetve fehér színekben pompázó kollekciót többek közt olyan híres modellek vonultattak fel, mint Ebergényi Réka, vagy Axente Vanessa. Az együttműködés és a kollekció ünneplését Nanushka új, a Fashion Streeten nyíló üzlete tette teljessé.