Ez a cikk több mint 1 éve frissült, elképzelhető, hogy a benne szereplő információk elavultak.

shopping

szerkesztés

Negyedszer is díjazza a legjobb nőket a Glamour!

Szerzők

  • We Love Budapest

2012. 03. 06. 1:00

A GLAMOUR negyedik alkalommal adja át 2012. márciusában a Women of the Year elismeréseit. Ezúttal is a legtehetségesebb divattervezőket, modelleket, énekesnőket, színésznőket és műsorvezetőket díjazza a magazin egy hatalmas gála keretében.

Az elmúlt három évben Amerika és Anglia után hazánkban is hagyománnyá vált Women of the Year díjátadó gála ismét a legtehetségesebb és legsikeresebb hölgyeket ismeri el. A márciusi, több tucatnyi sztárt felvonultató exkluzív díjátadón kiderül, kik 2012 legjobbjai.

Nanushka 2009-es évben már megkapta az év divattervezője címet, idén ő lehet az első, aki megduplázza Women of the Year elismeréseit. Ehhez azonban több szavazatot kell begyűjtenie március 12-ig, mint Abodi Dórának, Vágó Rékának, Tóth Borinak és az ANNAEVA divattervező kettősének, Hachbold Annának és Kárpáti Évának.

A legjobb modellek kategóriában is esély van a címvédsre. Axente Vanessa, Fórizs Adina, Srej Zsófi, valamint a Németországban élő plus size modell, Demmer Erika mellett idén is jelölt a tavalyi győztes, Palvin Barbara.

A legjobb színésznők kategóriájában Balla Eszter, Peller Anna, Pokorny Lia, Polyák Lilla és Trokán Nóra várja a szavazatokat, míg az énekesnők között Fábián Juli, Janicsák Veca, Kozma Orsi, Németh Juci és Wolf Kati esélyes a 2012-es Women of the Year elismerésére.

Ördög Nóra és Lilu után 2012-ben biztosan új nyertest avat a GLAMOUR a legjobb műsorvezető kategóriában. D. Tóth Krisztina és Veiszer Alinda mellett a TV2 műsorvezető-riportere, Tatár Csilla, a VIVA TV-s Iszak Eszter és egyetlen rádiósként a Class FM-es Kiss Orsi esélyes.

A magazin szerkesztői ezúttal sem feledkeztek meg az erősebbik nemről. A legsármosabb férfiak versenyében öt tehetséges és igen jóképű pasi verseng a szavazatokért. Így március 22-én az is kiderül, Kucsera Gábor, Nagy Sanyi, Solti Ádám, Száraz Dénes vagy Tóth András dobogtatja meg leginkább a női szíveket.

A harminc Women of the Year díjra esélyes jelöltre március 12-ig lehet voksolni a Glamour honlapján, ahol a szavazók között értékes nyereményeket sorsolnak ki.

Hasonló tartalmak

Admin mode