Látványos multimédiás eseményekkel folytatódik a Magyar Villamos Művek Zrt. és az A38 együttműködése. Az energetikai társaság támogatásával környezetbarát LED fényforrásokkal világítják ki a világ legjobb klubját. A fényjáték a zenei produkciókat is tovább erősíti: a hajó külső megvilágítása és a mozgalmas belső látvány együtt lüktet a zenével.

Fényfestés, műhelymunka és fénykoncertek: az elmúlt több mint egy évben tíz koncert és installáció jöhetett létre a művészetek, különösen a zeneművészet kiemelt támogatója, az MVM és az A38 Hajó együttműködésében. A hazai és nemzetközi könnyűzenei élet izgalmas előadói, többek között a Budapest Bár, a Quimby, Shantel, a TheSlackers és FábiánJuli léptek fel telt ház előtt.

Az MVM évek óta a művészetek, ezen belül a zeneművészet kiemelt támogatója”, mondta FelkaiGyörgy, a MagyarVillamosMűvekZrt. kommunikációs igazgatója.

Az A38-MVM Fényműhely rendezvényein a szervezők teljesen egyedi hangulatot teremtenek az A38 Hajón. Az úszó klub külső és belső tereit kihasználva, fénytechnika, geometriai formák és egyéb vizuális elemek használatával olyan látványt teremtenek, amely organikusan illeszkedik a zenei produkcióhoz, tovább erősítve az élményt.

Az A38-MVM Fényműhely programsorozat idén is különleges estékkel, legendás előadókkal várja a fiatalokat:

  • március 30-án a Kiscsillag és a Konyha zenekarok,
  • április 19-én Hegedűs János „Seki”, az egykori Másfél basszusgitárosának új projektje, a Myster Möbius (F/H), valamint a Tegnapután és a Grabanc zenekarok,
  • május 25-én a VHK koncertje ad különleges élményt.