A Látomás közkedvelt, havi rendszerességgel jelentkező férfirészlege új helyszínről jelentkezik. A Nyár utcai egykori fürdőház egyik kis lakásában március 30-tól április 1-ig várja az érdeklődőket a Látomás csapata.

Miután a lányok rajongásának tárgya lett a Látomás három boltja, egyre inkább úgy tűnt, hogy a fiúk is szeretnének egy olyan helyet a városban, ahol ők is jó áron juthatnak olyan trendkövető darabokhoz, amik nem jönnek szemben az utcán. Így született a lakás-bolt ötlet, és az ott tartott férfinapok, a Casual Fridays, aminek létrejöttéről már korábban írtunk, ezt itt olvashatjátok. A kezdeményezés azonban hamar kinőtte magát, így új helyre költözik e hét csütörtöktől, méghozzá a VII. kerületi Nyár utca 7.-be.

Ez a lakásüzlet sem lesz folyamatosan nyitva, tehát továbbra is havonta jelentkező eseményről van szó a Casual Fridays esetében. Az időpontok a Látomás
Facebook oldalán illetve honlapján láthatóak majd. A megszokott vásárlós napokon kívül sok újdonság várható: sales napok, különböző programok, és a vendégtervezőkhöz is nyitottan állnak (ha az általuk készített darabok árban közel állnak a jelenlegi termékekhez). A cél továbbra is a havonta újuló kollekciók, a laza családias hangulat, a maximális kiszolgálás, ami az ingyen igazítást is tartalmazza.

A Friday‘s Wear végre egy olyan hely a városban, ami csak a férfiaknak szól, annak ellenére, hogy a lányokat is szívesen várják, bár most kivételesen ők a kísérők.