Ez a cikk több mint 1 éve frissült, elképzelhető, hogy a benne szereplő információk elavultak.

shopping

szerkesztés

Ideiglenes Ourstyle Boutique nyílik az Aréna plázában

Szerzők

  • We Love Budapest

2012. 03. 23. 1:00

Magyar divattervezők rendhagyó környezetben: március 28-ától várja a vásárlókat az Ourstyle Boutique ideiglenes üzlete az Arena Plaza emeletén.

Az üzletben megtalálható több mint 20 magyar divattervező sorát színesíti Abodi Dóra is, akit az idei Glamour Women of The Year gálán az év divattervezőjének választottak. Az egyébként webshopként és online divatmagazinként működő Ourstyle Boutique küldetése, hogy menedzselje, promótálja a magyar tervezőket, ezért olyan helyet kerestek popup üzletüknek, ahol a lehető legtöbb látogatóval ismertethetik meg a hazai dizájner márkákat.

Az Ourstyle Boutique működtetői olyan tervezőkkel dolgoznak együtt, akiknél megfelelő az ár-érték arány és emellett a nemzetközi trendekhez tökéletesen illeszkedő kollekciókat alkotnak. Az üzletben így többek között megtalálható lesz Lokalwear, Anh-Tuan, Nanushka, rekavago, DoraAbodi, Sarman Nora, Artista ruhái, kiegészítői is.

Az üzlet belső kialakításakor is figyeltek arra, hogy a hangsúly a művészeken legyen, így az egyes tervezők kollekciói kis szigeteket alkotnak, segítve az egyedi ruhadarabok, kiegészítők készítőinek bemutatkozását. De ezen belül elkülönülnek a különböző értékkategóriák is, így méltó helyet kap majd egy-egy luxustermék, de emellett a jó árú termékek is felismerhetőek lesznek.

Hasonló tartalmak

Admin mode