A Warrior - A végső menet című filmdrámát március 1-jétől vetítik a hazai mozikban. A színészi játékot és a történet eredetiségét a kritikusok már most az egekig magasztalják. Nyerj jegyeket a vetítésre!

Az Oscar-díjra is jelölt film a harc motívuma köré épül. Harc a családért, a hazáért. A kritikai visszhangok már most rendkívül pozitívak. Az IMDb például a világ valaha elkészült 150 legjobb alkotása között tartja számon, a Port.hu-n 9,3 pontot kapott, míg a RottenTomatoes-on 83%-on áll.

A saját tragikus múltja által üldözött tengerészgyalogos, Tommy Conlon (Tom Hardy) tizennégy év óta első alkalommal látogat haza, hogy igénybe vegye apja (Nick Nolte) segítségét, hogy felkészítse a Sparta elnevezésű MMA-harcművészeti versenyre, melyen a "győztes mindent visz". A korábbi birkózótehetség intenzíven készül a bajnokságra, miközben a bátyja, Brendan (Joel Edgerton) a harcosból lett gimnáziumi tanár egy utolsó reménytelen erőfeszítéssel visszatér a ringbe, hogy megmentse a családját a teljes pénzügyi összeomlástól.

Brendan szinte valószínűtlen sikerei azon útra irányítják, amely elkerülhetetlenül a Tommy-val történő összecsapás felé vezet. Egy olyan csúcspont felé, amely olyan felemelő és oly lelkesítő, hogy látni kell ahhoz, hogy elhiggyük.

Szeretnél jegyet nyerni a premier előtti vetítésre? Keresd a játék részleteit a
Facebook oldalunkon, és legyél ott Te is a feburár 29-ei vetítésen!