Megnyílt a budapesti repülőtér első masszázsközpontja, a Lian Day Spa. A népszerű üzlet beköltözésével egy újabb, korábban nem elérhető közérzetjavító szolgáltatás jelent meg az utasok számára a repülőtéren. A reptéri masszás-üzlet így fontos elemmel egészíti ki az alig egy éve nyílt SkyCourt (Égi Udvar) kereskedelmi kínálatát.

A márciusban egyéves SkyCourt legújabb üzlete a Lian Day Spa alig néhány hete nyitotta meg kapuit. Az új Relax & Go feliratú repülőtéri masszázsközpont a két népszerű belvárosi üzlet után a harmadik Lian Day Spa szalon. A frissítő hát-, fej-, talp- valamint thai masszázst és kozmetikumokkal végzett speciális arckezeléseket kínáló bolt azokat az utazókat célozza meg, akik a többórás repülőutat kipihenten és üdén szeretnék megkezdeni vagy folytatni. A tapasztalatok szerint az első hetekben még főleg azok az üzleti utazók tértek be a masszázs szalonba, akik gyakran utaznak repülővel, azóta viszont a szabadidős utazók is megkedvelték a masszázst kínáló üzletet.

A SkyCourt emeletén az 53 négyzetméter alapterületű üzletben kizárólag tapasztalt thai masszőrök várják a vendégeket, ahol a kényeztető lábmasszázshoz kényelmes fotelek, a felfrissülést garantáló hátmasszázshoz pedig ennek megfelelő speciális székek állnak rendelkezésre. A Lian Day Spa masszázsszalonban választható még akár egy hosszabb ideig tartó tradícionális thai masszázs is, ebben az esetben két speciális masszázsfülkét biztosítanak a maximális kikapcsolódás érdekében.

„Folyamatosan azon dolgozunk, hogy továbbfejlesszük a repülőtéri terminálokon elérhető szolgáltatások palettáját, a masszázs bevezetése pedig eltér a budapesti repülőtér eddigi, megszokott kínálatától. – mondta el Alan Bork. A Budapest Airport kereskedelmi igazgatója hozzátette: „Nagyon örülünk, hogy a Lian Day Spa megnyitásával kiegészült a SkyCourt eddig főleg éttermekből és márkaüzletekből álló kínálata. Célunk, hogy újabb és újabb szolgáltatásokkal továbbra is vonzóvá tegyük a repülőtér kereskedelmi kínálatát az utazóink számára.”

Az árak kicsit magasabbak, mint a belvárosi szalonokban, de reptéri viszonylatban nem számítanak borsosnak: egy 30 perces lábmasszázs 7500 Ft-ba kerül, míg egy órás thai masszázs 15 000 Ft körül alakul. A napi ajánlatok mellett a "jetleg"-ben szenvedőkre is gondoltak, így számtalan lehetôséget nyújtanak arra, hogy utazás elôtt, vagy után kellőképpen kipihentek és lelazultak legyünk.