Egy igazi romantikus meglepetést szeretnél a párodnak? De sajnos nem tudsz sütni főzni, vagy éppen mindig együtt kalandoztok az ízek világában? Ha megválaszolod a cikk alján lévő kérdést, akkor most akár nyerhetsz egy főzőestet Valentin-napra!

Ez egy igazán romantikus alkalom, hogy együtt legyetek és kikapcsolódjatok nem a szokványos módon. Garantáltan jó hangulatban telik majd a közös főzés, három órás nevetés és összehangolódás várható a végén egy igazán ízletes vacsorával. Túl a giccses megoldásokon, de azért a hangulat a párok közötti összhangra épül, mert egy ilyen nap mindenkinek jár, legalább egyszer az évben.

A Kukta party olyan programot és helyszín, ahol játszi könnyedséggel, humorral fűszerezve sajátíthatjuk el, neves séfek keze alatt a sokszínű nemzeti konyha fortélyait. Közelebbről megismerkedhetünk a fűszerek, ízek, illatok varázslatos világával, az elkészített fogások rövid történelmével és hagyományaival úgy, hogy közben észrevétlenül a tudás és a mozdulatok birtokosaként bármikor megismételhetjük ezt barátaink, vagy szeretteink körében.Valentin-napi menüKagyló randevú, fokhagymás, fehérboros fekete kegyló, zöld kagyló és vénusz kagyló, bazsalikommal és házi kenyérrel Vajas tésztába tekert Szűz Sült, rukkolás burgonyapürével és fokhagymán pirított erdei gombákkal Szív küldi szívnek Csokoládé torta, málna tükörrel
Mikor?
2012 Február 17. 18:00
Hol?

KuktaParty - 1138 Bp., Váci út 135-139.
Milyen hosszú?

3 óra

Létszám?12 főÁrak1 fő / alkalom = 13.900.- Ft - 30% = 9.690 Ft Korlátlan italfogyasztás:
1 fő/alkalom/3 óra=2.700 Ft - 30%=1.890 Ft (amely magába foglalja a szénsavas üdítőt, csapolt sört, és bor kínálatunkat(Bárdos és Fia Chardonnay, Sauvignon Blanc, Irsai Olivér, Rosé, Imperial Cuvée)Válaszold meg a kérdés kommentben, és nyerj főzőtanfolyamot a Kuktapartynál!Sorsolás: február 17-én!
Milyen tésztában sül a Wellington bélszín?

A) Rétes tészta
B) Vajas tészta
C) Linzer tészta
D) Kenyértészta