Keresés EN
Ez a cikk több mint 1 éve frissült, elképzelhető, hogy a benne szereplő információk elavultak.

Kultúra

VIP hajójárattal a Szigetre!

Mi is koronázhatná meg a 20. Sziget fesztivált, mint hogy egy közvetlen VIP hajójárattal érkezz a fesztivál helyszínéül szolgáló Hajógyári-szigetre?

2012-ben a Gmedia Sales House, a Dunarama Kft. és a Vogue Étteremhajó szervezésében közösen született meg a kezdeményezés, aminek köszönhetően a Szigetre érkező érdeklődő fesztiválozók, látogatók egy különleges szolgáltatással érkezhetnek idén jubileumát ünneplő fesztivál.

A beszállásra a fesztivál ideje alatt minden nap 16 és 21 óra között van lehetőség a Vogue étteremhajóról (XIII. kerületben a Szent István parknál), ahol egyszerre 9 társaddal együtt utazhatsz egy profi kapitánnyal egy velencei stílusú hajótaxin. A hajók teljes mértékben felújítottak, a részben zárt utastér biztonságot nyújt egyszerre max. 10 utasának és kevesebb, mint 10 perc alatt eljuthatsz a belvárosból a Hajógyári-szigetre.
A Vogue hajónál nem csak kulturált környezetben egy ital kíséretében várakozhatsz, megkóstolhatod a Vogue hajó kedvezményes vacsoraajánlatát és 18 órától ingyenesen parkolhatsz.

Jegyedet indulás előtt a Vogue hajón vásárolhatod meg, illetve hamaronan ezen az oldalon előre is megrendelheted, csak 2.990 Ft/főért – sőt az utasoknak egy pohár Hungaria pezsgő is jár!

További információk a VIP hajótaxi
Facebook oldalán.

Hasonló tartalmak

Kultúra

Fűri Judit előadása a Városmajori Jézus Szíve-templomban

Fűri Judit üvegművész–restaurátor december 2-án a Városmajori Jézus Szíve-templom díszüvegablakainak restaurálásáról és rekonstrukciójáról tart izgalmas előadást.

Kultúra

Pulpbrother (US): Sorry I forgot the pizza I was supposed to deliver

November végén amerikai kultművész érkezik a budai minigalériába, a Start Galéria Budapestbe, amit érdemes megnézni a pop-art kedvelőinek. Ha Pulpbrother sikerének titkát boncolgatjuk, olyan címkék kerülnek elő, mint a humor, olykor a fekete humor is. Rendkívül profán, szarkasztikus, csípős és mindig flegma – mégis áthatja az életigenlés.

Shopping Kultúra

PANEL Contemporary: Karácsonyi képzőművészeti kiállítás és vásár

A Faur Zsófi Galéria karácsonyi képzőművészeti kiállítással és vásárral könnyíti meg az ünnepek előtti ajándékhajszát: december 22-ig minden hétköznap 12:00-től 18 óráig nézelődhetünk a galéria művészeinek alkotásai között.

Neked ajánlott

A