A Chefparade Főzőiskola önálló kezdeményezésként hazánkban elsőként hív meg nemzetközileg elismert séfeket és gasztronómiai írókat. Nyerj jegyet a különleges alkalomra!

A meghívott világhírű nevek: Peter Gordon, Gary Rhodes, Fergus Henderson és Fran Warde.

Április 27-28-án első meghívottként köszönthetjük Fran Warde séfet, gasztronómiai szakírót, A Francia konyha és A Francia piac c. bestseller szakácskönyvek társszerzőjét.

A téma: The British Cut (Milyen az angol vágás, azaz mitől különbözik az európai és magyar szokásoktól?) Menü (Fran Warde: Ginger Pig Meat Book c. legújabb könyve alapján):

  • Pork fillet with new season rhubarb (Sertéssült rebarbarával)
  • Slow-roast belly of pork (Lassan sült császárhús)
  • Spiced lamb pilaf (Fűszeres bárány pilaf)
  • Mid-week meat loaf with spiced tomato sauce (Hentes húskenyér - fűszeres paradicsom szósszal)
  • Yorkshire pudding
  • Salsa Verde & Harissa
Május 18-19-én, a második alkalommal a meghívott előadó Peter Gordon, a “fúziós konyha” atyja lesz, aki számos étterem tulajdonosa Londonban és hazájában, Új-Zélandon. Hét saját szakácskönyv szerzője és számtalan kiadvány társszerzője.

Ősszel Fergus Henderson, a brit konyha újjáélesztéséről híres angol séf és Gary Rhodes, a brit konyha nagykövete, számos Michelin csillagos étterem szakmai vezetője és a népszerű MasterChef tévésorozatok állandó zsűritagja lesznek a Chefparade vendégei.

Résztvételi díj: 29.900 Ft (vagy 3 db Chefparade főzőkurzus kupon is felhasználható). Jegyek kaphatók: Kizárólag a Chefparade üzleteiben. A résztvételi díj tartalmazza a 2 órás főzőbemutatón való résztvételt, kóstolót és italokat, valamint az előadók dedikált, eredeti angol nyelvű szakácskönyvének egy-egy példányát. A bemutatók angol nyelven zajlanak- igény esetén szinkrontolmácsot biztosítunk.

A regisztráció 27-ére ezen a linken, 28-ára pedig ezen a linken érhető el.

Szeretnél jegyet nyerni az áprilisi sztárséf hétvégére, és megismerni Fran Warde séfet? Ha lájkolod a cikkünket, és megválaszolod az alábbi kérdést kommentben, Te lehetsz az egyik lehetséges nyertes, aki Fran legújabb könyvének menüjét eheti végig, no meg dedikáltathatja szakácskönyvét! Kérdés: Mi a címe Fran Warde legújabb könyvének?

Sorsolás: 2012. április 26. (csütörtök)