A Dzsem pékség a francia reggelik nélkülözhetetlen, különféle ízesítésű croissant-jaitól, pain au chocolat-itól és más péksüteményeitől kezdve, a gazdagon dressingelt szendvicseken át, szinte minden éhes és édesszájú ízlését kielégíti.

Elvitelre vagy helyben, attól függően, hogy ki mennyire rohan a környékre dolgozni, vagy éppenséggel ráér egy jól megérdemelt, nyugalmas reggelire. A Dzsemben jókedv és frissen sült étel illata fogad minden betérőt. Két mosolygós hölgy bonyolítja a rendeléseket, főzi a forró italokat és tölti fel a bejárattal szemközti falon lógó kosarakat frissebbnél frissebb, reggelihez, tízóraihoz vagy akár uzsonnához is majszolható édes és sós pékáruval.

A Dzsem pékség a francia reggelik nélkülözhetetlen, különféle ízesítésű croissant-jaitól, pain au chocolat-itól és más péksüteményeitől kezdve, a gazdagon dressingelt szendvicseken át, szinte minden éhes és édesszájú ízlését kielégíti. Kávékülönlegességekből sincs hiány, habbal vagy inkább tejjel, sziruppal vagy anélkül, a választék etéren is “zavarbaejtő”. Aki pedig végképp egy igazi francia reggelit szeretne eltölteni, annak ott a "Dzsem menü" (croissant, dzsem, vaj, kávé), mellé még egy pohár frissen facsart narancslé, és már teljes is az összkép.

Nemcsak az ételek tárháza kellően színes, hanem maga a helység is – legfőképp a ciklámen, a barna, a sárga és a zöld színek pezsdítik fel a belső teret és csalogatják az (éhes) szempárokat. Többféle ízű lekvár, illetve szirup is helyet kap a pékség polcain, így akinek esetleg nincs ideje, vagy korán reggel még túl lusta elszaladni a Dzsembe, de az itt megszeretett különlegességektől nem tud tágítani, az könnyedén beszerezhet magának otthonra a pékség ízeiből.
Dzsem pékségFacebook