A következő Borjour Extra ismét a Momentán Társulattal karöltve kerül megrendezésre. A pincészet pedig a St. Andrea!

BorjourA Borjournál nem hisznek abban a mondásban, hogy a jóból is megárt a sok. A nevetésből sohasem árt meg a sok! :-) Így a következő Borjour Extra ismét ellátogat a Momentán Társulat színházába, ahol folytatják az improvizációs ivászat művészetét.

Júliusban nem fértél már be? Vagy egyáltalán mi az a Momentán Társulat? Ők improvizálnak, a közönség nevet és közben bort kóstol. A rögtönzősdi természetesen a bor köré szerveződik ezúttal is, a közönség bevonásával (de nyugi, csak a vállalkozó szelleműekkel - hiszen a Borjouron semmi sem kötelező...).

Az improvizációs ivászat kellékese ezúttal a St. Andrea Szőlőbirtok és Pincészet lesz. A 2009-es év borásza, Lőrincz György Budapestre hoz 7 remeket, a fiatal Napbortól kezdve a díjnyertes Hangács és Merengő Bikavérekig!

(A nagy örömködés és iszogatás közepette a Büfé Budapest gasztro blog biztosítja a finom pékárut!)
Ezeket kóstolhatjátok majd a játékok között:

  • Rosé 2010
  • Napbor 2010
  • Örökké 2009
  • Pinot Noir 2008
  • Kadarka 2009
  • Hangács Bikavér 2008
  • Merengő Bikavér 2009

A helyek száma most is korlátozott,

csak az első 70 jelentkező számára biztosítják a részvételt.Momentán Társulat"A Momentán Társulat egy 10 fiatalból álló kreatív csapat, az interaktív improvizációs színház magyarországi meghonosítója. Társulatunk 2000-ben alakult, azóta több mint 500 alkalommal léptünk színpadra. Legnépszerűbb produkciónk, a RögvEst mellett repertoárunkon szerepel 5 különböző improvizációs előadás és a Kex és Tea nevű irodalmi felolvasóest, amelyen az elmúlt 10 évben vendégül láttuk a kortárs magyar irodalom színe-javát.

A Momentán ez a tíz ember. „Civilben" rendező, producer, dramaturg, fordító, látványtervező, dráma-pedagógus, tanár, tréner, zenész-zeneszerző, fotós, műsorvezető. A Momentánban: imprószínészek vagyunk."IMPRO Kreatív Töltőállomás"Célunk az improvizációs műfaj magyarországi bázisának megteremtése.
Hogy legyen egy olyan hely Budapesten, ahova az emberek azért járnak, hogy improvizációs előadásokat nézzenek. Felszabaduljanak, átéljék a kreativitás örömét és kihívás elé állítsák az imprószínészeket." És akik szórakoztatnak minket a társulattól:
Harsányi Bence Kiskovács Attila Nemes Takách Kata Tóth Barnabás St. Andrea Szőlőbirtok és Pincészet:"Eger rengeteg izgalmat és értéket rejt magában. Mi szeretnénk az Egri Borvidék termőhelyeinek sokszínűségét bemutatni. Legfontosabb feladatunk, hogy olyan egyedi, minőségi borokat készítsünk, amik csak ezen a vidéken születhetnek meg.

Boraink természetes, hagyományos eljárással készülnek. A szeretet, az elhivatottság vezérli utunkat. Törekszünk a jónak gyakorlására.Borainkban a harmónia, a kedvesség és a sokszínűség elérésére törekszünk. Szeretnénk, ha maradandó élményt tudnának nyújtani."
Mit?
Borjour Extra a Momentán Társulattal és a St. Andrea Szőlőbirtok és Pincészettel
Mikor?
2011. szeptember 14. 19.00-22.00
Hol?
IMPRO Kreatív Töltőállomás, VI. Budapest, Ó utca 4.
Info:
itt