Mihalik Enikő felől utoljára a Vogue Paris kapcsán hallottunk, amikor különböző önbarnítókkal befújva meztelenül ugrándozott egy különösen vidám és vicces összeállítás keretében. A legújabb dobása is közel áll a nyári örömködéshez, tekintve, hogy a magyar topmodell most a Mango tavaszi/nyári katalógusában  kacsint vissza ránk.

Mivel az idei nyarat leginkább a “színre színt” üzenet hatja át, addig ez a spanyol divatháznál sem lesz máshogy.
Citromsárgák, fűzöldek, tűzpirosak s vadító kékek kombinációja jellemzi az idei Mango stílust, ahol megjelennek a nagyon magas sarkak, a shortnadrágok és a laza overallok.

A színek mellett elengedhetetlenek a csíkos ruhák, polók, kisebb matrózbeütéssel. A piros-fehér-kék megunhatatlan triumvirátusa idén is hódítani fog, főleg egy színesebb sállal, vagy vékony derékövvel megfűszerezve.
A vékony női csipő kiemelése mellett azonban megjelennek a túlzottan is nagy kiegészítők, vaskos karperecek, színes lakktáskák, vagány magassarkúk, s az elmaradhatatlan óriás szalmakalap.

Mihalik tökéletes választásnak bizonyult, hiszen a fehérbőrű, fiatal szépség vöröses hajával, s huncut tekintetével teljesen beleillik a nyári színkavalkádba.
A nőiesen elegáns, egyenesre szárított frizurához Enikő füstös hatású sminket kapott, amely a zöld s a lila élénkebb változataival játszik.

A szezon nyári színkombinációit felsorakoztató kollekció már kapható a magyarországi boltokban, így nincs is mire várnunk!