Új, internetes zenei szolgáltatást indít Nesta, az EstFm és a radiocafe 98.6 zenei stratégája

Vége a május óta tartó találgatásoknak, hogy hol és milyen formában lesz folytatása a két kultusz csatorna (EstFm és radiocafe 98.6) zenei univerzumának. Október 3-án elindult a Neston névre keresztelt zenei platform, a legmodernebb média szolgáltatások alkalmazásával.

A hangos blog szerkesztői, Nesta (Machán Frigyes) és Gensi (Genser András), hazánk külföldön egyik legtöbbet foglalkoztatott producer/dj-je, valamint Bíró Attila médiavállalkozó az interneten szeretnék újrapozícionálni azt a típusú globális popzenét, melynek létjogosultsága ma már Magyarországon is megkérdőjelezhetetlen.

Az internet hozzáférés hazai elterjedésével és a média fogyasztási szokásokat forradalmasító mobil applikációk megjelenésével a Neston immár a világon mindenhol versenytársa kíván lenni az összes hagyományos és online szereplőnek.

A Neston zenei világa nem korlátozódik egyetlen zenei stílusra vagy korszakra. A be boptól a hip-hopon és a rockon át a világzene legszínvonalasabb műveiig számtalan igényes felvétellel találkozhatnak a hallgatók a legújabb modern, netalapú platformon.

Az idő szavára tehát a Neston válasza: „Sosem vagy már egyedül”.