Címlap

Rovatok

Toplista

Bréking

Programok

Videók
EN
Change language to English

Budapest és nevezetességei - Cikkek

Óbudán nyílik majd Budapest első street food és gasztroplázája, a Le Garage

Fotó: Le Garage

2017. február 16., csütörtök — Zacsek Ágnes

A csarnok ezer embert lesz képes befogadni, 5 – időnként változó – food truckkal, termelői piaccal, boltokkal és gasztroeseményekkel várja a közönségét.

A street food továbbra is töretlenül hódít Budapesten, ezt bizonyítja az is, hogy nemrég nyílt egy food truck udvar is az Élesztő szervezésében, most pedig egy egész plázát építenek, hogy egy fedél alá hozzák az evést és a „szaladgálós” fogásokat. Az ország első street food és gasztroplázája a Le Garage nevet viseli, a név utal arra, hogy az áruházat ipari környezetben helyezik majd el.

Fotó: Le Garage

12 üzlethelyiséget terveznek a helyre, lesz étterem, delikátbolt, kávézó, és öt food truck fog parkolni az épületben, melyek időközönként cserélődnek, így mindig változik majd a kínálat. A hétvégékre termelői piacokat szerveznek, és lesznek tematikus gasztroprogramok is. A nyitásra még kicsit várnunk kell, a tervek szerint 2018 nyarától vehetjük be a Graphisoft Park mellett nyíló komplexumot, de a február végi Food Truck Rally-ra látogatók már virtuálisan körülnézhetnek a Le Garage-ban.

Lájkold a cikket, és mondd el róla a véleményed!