Címlap

Rovatok

Toplista

Bréking

Programok

Videók
EN
Change language to English

New York Palota - Boscolo Budapest***** & Spa

Budapest és nevezetességei - Nevezetességek

Hotelek és szállások - Hotelek

A Nagykörúton található New York Palota vitathatatlanul az egyik legelegánsabb épület Budapesten. 1894-ben épült, fenséges, eklektikus stílusban, a New York Insurance Company megbízásából. A szocializmus bukása után a Boscolo hotellánc vásárolta fel, nem sokkal később pedig megnyílt a régió egyik első luxusszállodája, amely a mai napig a legdrágábbak közé tartozik az országban.

Földszintjén található a magyar irodalmi élet központjának számító, emblematikus New York Kávéház, ami egy méltóságteljes, díszes hely, álomszerű aranyszobrok, díszek, freskók, faragott márványoszlopok százaival. Ma főleg a turisták és az üzletemberek kedvelik, de ha teheted, ülj be te is egyszer egy csésze feketére.

A New York Palota beltereit a klasszikus és a modern megoldások harmóniája uralja. Ez a Spa részlegben is megfigyelhető, ahol a számtalan Swarovski kristály egy valódi, alpesi jégbarlang hangulatát idézi. A szálloda fürdőrészlegében helyet kapott szauna, jakuzzi és relaxációs medence is. A részleget külsősök is használhatják belépőjegy vásárlásával, szállóvendégek számára pedig ingyenesek a szolgáltatások.


Elérhetőség

1073 Budapest, Erzsébet körút 9-11.
+36 1 886 6111
Módosítanál? Küldd el!

Árkategória €€€€€

Hasonló helyek

Műcsarnok

1146 Budapest, Dózsa György út 37.