Címlap

Rovatok

Toplista

Bréking

Programok

Videók
EN
Change language to English

Cikkek a We Love Budapesten

42 cikk

Nyár van, irány a szabadba jógázni! – 6 klassz helyszínt ajánlunk 2017. 07. 06.

A jógának a befelé fordulás a lényege, de az sem baj, ha közben "kintről" napsütés, szellő és zöld fű vesz körbe bennünket. Itt jógázhatsz a szabadban idén nyáron.

A húsmentes Törökországba kóstolhatunk bele a Nar Gourmet júniusi gasztroprogramjain 2017. 06. 15.

Tóth Ági másfél éve oszt meg török recepteket és történeteket a Nar Gourmet gasztroblogon. Júniusban kilép a virtuális térből: török reggelit, vacsorát, workshopot tart.

Az első perui falatok Budapesten – megnyílt az Inka Grill Bisztró 2017. 06. 06.

Az Inka Grill Bisztró Budapest első perui éttermeként nyitott meg néhány hete a Ráday utcában. Eljöttünk kipróbálni, és közben beszélgettünk a limai tulajdonos párral.

Budapesti kávédömping – ez a 9 kedvenc újonnan nyílt kávézónk 2017. 06. 02.

Az elmúlt 3 hónap igencsak termékeny volt újonnan nyíló kávézók tekintetében. Lelkiismeretesen bejártuk őket, és most összegyűjtöttük 9 kedvencünket.

Boldog 60. születésnapot, Fény utcai Auguszt! 2017. 05. 30.

60 éves lett a Fény utcai Auguszt, amit hatalmas tortával, családi történetekkel, na meg régi és új ismerősökkel ünnepelt a család. Nekünk is volt szerencsénk ott lenni.

Ilyen, amikor bank költözik a Házikóba – megnyílt a Közösségi Bank & Farmbistro 2017. 05. 29.

A MagNet Bank az EcoCafé után újra egy vendéglátóhellyel bútorozott össze: Bartók Béla úti fiókjukban a Farmbistro látja el organikusan finom betevővel a vendégeket.

Hétvégi kalandok Pest-közelben – Gödöllő 2017. 05. 25.

Gödöllő csak 30 kilométerre van Pesttől, és ha valaki szeret kirándulni, jókat enni és szecessziós művészek nyomába eredni, szuper hétvégi programoknak nézhet itt elébe.

Rétesek és falukrémek a Ferenc tér két oldalán – Réteskék és Vekni 2017. 05. 10.

A Ferenc téren egymástól 100 méterre találjuk a Veknit és a Réteskéket, melyekben az alapító Kovács Flóra, a vezérelvek és a termelői alapanyagok a találkozási pont.

További találatok betöltése