Címlap

Rovatok

Toplista

Bréking

Programok

Videók
EN
Change language to English

Cikkek a We Love Budapesten

34 cikk

Ilyen gitárszó mellett, színes fényárban jógázni – Yoga Light Project(ion) 2017. 04. 10.

Megnéztük az Akváriumot, rögtönzött jógastúdióként, színes fényekben úszva, miközben 110 ember mozgott gitárszóra, Szappan Petra első Yoga Light Project(ion) óráján.

Kicsik, újhullámosak és eddig ügyesen rejtőzködtek – 3 kedves pesti sütiző 2017. 04. 07.

3 olyan újhullámos cukrászdát fedeztünk fel a várost járva, ami eddig kiesett a látókörün. Most kipróbáltuk őket, újragondolt vagy épp mindenmentes sütistül.

Műfű, hinta, újhullámos kávé – megnyílt a Flat White 2017. 04. 05.

A hely neve már árulkodó a specialty kávéban jártasoknak, de a Szépvölgyi úton nemrég megnyílt reggelizőben nem csak a kávé újhullámos. Kipróbáltuk.

Hova menjünk egy jó kovászos kenyérért? – 5 pékséget ajánlunk 2017. 03. 31.

Hol vannak már azok a hagyományos, etetett kovásszal készült kenyerek, amiket anno sokunknál a nagyi készített? Nem hivalkodnak, de léteznek, megmutatjuk, merre.

Ide kirándulj tavasszal! – 3 virágzó botanikus kert Budapesten 2017. 03. 16.

Ha valaki szeretné a természetben magába szívni az első D-vitamin adagokat, és közben még szép virágokat is nézegetne, ebben a 3 budapesti arborétumban már megteheti.

Organikus zöldségek a farmról hozzánk – Nyitott Kertek Bio Doboz 2017. 03. 10.

A kezdeményezés lényege, hogy Pest melletti, minősített biofarmok szezonális zöldségdobozokat tesznek elérhetővé a városiak számára.

Megnyitott a Pata Negra új egysége – El Asador 2017. 03. 09.

Új egységgel bővült a Pata Negra: a tapas bárok után most egy elegánsan laza éttermet nyitott a csapat, ahol minden a faszenes sütő és az alapanyagok körül forog.

Kedvenc kistermelők egy reggelizőhelyen – Kiskifli 2017. 02. 28.

A Kiskifliben a The Mill péksüteményeiből, Csakamost- lekvárokból és például CsupaSzörpökből állnak össze a reggelik. A válogatás jeles, akárcsak az egészségközpontúság.

További találatok betöltése