Élmény

Már kinyílt pár ablak – megmutatjuk adventi játékunk múlt heti nyerteseit

Fotó : Bódis Krisztián / WLB
Bódis Krisztián, karácsony, drónfotók

Dübörög a tél, és ezzel az aktuális ünnepre hangolódó játékunk is. Most megmutatjuk a múlt héten készült nyertes fotókat, melyeket az adventi játékunkhoz készítettetek. Inspirálódni ér, a verseny folytatódik!

A karácsonyt megelőző időszak azért is izgalmas, mert már december elsejétől kinyithatunk egy-egy ablakot az adventi naptárunkban. Szokásunkhoz híven mi is készítettünk nektek egy kalendáriumot, és elsejétől kezdve egészen december 24-ig minden nap nyerhettek valamit, ha posztoltok az Instagramra#wlbwinter hashtaggel, és megjelölitek a We Love Budapest Instagram-profilját. Múlt héten is kiválasztottuk a legjobb képeket, melyek készítői a Danubius Hotel Gellért, a DNB Budapest, a Douglas, a Local Korner, a Centrál Kávéház és Étterem, a The Big Fish bisztró, és a Dokk büfé ajándékainak valamelyikét zsebelték be. Mutatjuk kedvenc alkotásainkat!

 

December 1.

 

 

December 2.

 

 

December 3.

 

 

December 4.

 

 

December 5.

 

 

December 6.

 

 

December 7.

 

View this post on Instagram

#wlbwinter @welovebudapest

A post shared by Szilvia Kovács (@kovacs.szilvike81) on

 

December 8.

 

View this post on Instagram

Advent 8.

A post shared by Kozsák Mónika (@fapadosdolcevita) on

 

A karácsony szellemében pompázó főváros megörökítésének kihívása folytatódik a következő héten is. Várjuk a legizgalmasabb, legszebb, legegyedibb fotókat Budapestről, ünnepi szemmel nézve. A hangulat fokozása gyanánt íme néhány név, akik meglepetéseit jövő héten osztjuk ki: