A 2019. december 31-ig 5%-os áfával megvásárolható új lakásokért óriási a harc. Megnéztük, melyik kerületbe költöznének legszívesebben a fővárosiak, és hol találhatóak a legnagyobb ingatlanberuházások. Az egyik legnépszerűbb pesti kerületben egyre csak nő a kereslet, nézzük meg, miért!

Rengeteg minden befolyásolhatja, hogy hol vásárolunk lakást. A családi státuszunk, a pénztárcánk, a munkahelyünk közelsége, az életritmusunk. Egy magyar átlagosan háromszor költözik életében, így, ha lakásvásárlásra adjuk a fejünket, mindenképpen olyan lokációt érdemes választani, ami több életszakaszunkban is kielégíti az igényeinket.

Évek óta a XIII. az egyik legnépszerűbb budapesti kerület, és a lakásberuházások, folyamatos fejlesztések valamit a kiváló lokáció miatt úgy tűnik, még egy jó darabig nem is veszíti el kiemelkedő szerepét. Kilistáztuk, miért ide költöznek a legszívesebben, és miért ez a legkedveltebb kerülete a nagy ingatlanberuházóknak!

A kerület, ami folyamatosan megújul.

Nem telik el hónap, hogy ne gyarapodna a környék egy új szuper beülős hellyel, irodával vagy klassz modern lakóparkkal. Nem véletlen, hogy az ország első számú beruházója, a WING Zrt., lakóingatlanra specializálódott márkája a LIVING, csak ebben a kerületben négy fejlesztést indított.

Az egyik kiemelt projektjük a Kassák Passage, Magyarország első közösségi lakóparkja, a Váci úttól egy utcányira, a Kassák Residence folytatásaként 262 új lakást épít.  A lakópark tervezői olyan otthonokat álmodtak meg, amik önmagukban is mindent magadnak, amit az urbánus életünk megkövetel, de segítik a közösségek közötti és közösségeken belüli kapcsolódást is. A lakók számára, amellett, hogy a lokáció mindent megad, további szolgáltatásokkal készül, úgy, mint a közösségi nappali és könyvtár, csomagpont, business corner, közösségi fészer és car-sharing szolgáltatás.

A Kassák Passage építése még idén megkezdődik, sőt 2019 év végéig garantált 5%-os áfával vásárolhatók meg a kiemelkedően magas műszaki minőségű új lakások a főváros kedvenc kerületében.