Vége az ínséges időknek, újra lehet a Madách és Rumbach Sebestyén utcák sarkán álldogálni pohárral a kézben a barátaink körében: némi átalakítási munkákat követően ismét nyitva sokak kedvenc helye, a Központ. Ma este nyitóbuli várja a régi és az új vendégeket. Lesz étel, ital, DJ-program kifulladásig, és megnézhetjük a hely újdonságait is.

Ami rögtön szembetűnik, még mielőtt belépnénk a megújult Központba, hogy a régi pultot és a régi lépcsőt kicserélték. Emiatt még be sem lépsz, de már a pultot nézed, a lépcső pedig jobb kézre található. A hely mérete sokat nem változott ezen kívül, mondhatni, minden maradt a régiben. Persze azért van még újdonság, például az, hogy lent, a föld alatt kialakítottak egy bulitermet, úgyhogy ezentúl a tánc nem a pult előtti, tenyérnyi, néhány négyzetcentiméternyi helyen folyik majd, hanem a mélyben. Fontos változás, hogy az étlap bővül, így nem csak inni, de mostantól már akkor is lehet számolni a Központtal, ha enni támad kedve az embernek: ők is felültek a brunchvonatra.

A nyitóbuli ma este lesz, a kiírás szerint a DJ-pultban régi és új hangulatfelelősök válták egymást: Wobe, a Gyengék, Mankind és Subotage. Akit bővebben érdekelnek a ma este 10-kor kezdődő nyitóbuli részletei, az innen tájékozódhat.