Amikor az ősz a borongós, ellenszenves oldalát mutatja, szükség van olyan programokra, melyek kicsit elvarázsolnak. Október 18-án három Duna-parti szálloda összefogásának eredményeként a legpompásabb pezsgők világában merülhet el minden Champagne-fanatikus és kíváncsi, kezdő pezsgőkedvelő.

Példátlan összefogás valósult meg három patinás szálloda, a Duna-korzó romantikus helyszínén osztozó Sofitel, InterContinental és Marriott között, hogy az előkelő buborékos italok rajongóinak kedvében járjanak. A Champagne Világnapján a buborékos italok szerelmesei egyedi élményséta keretében ismerhetik meg a legkedveltebb Champagne-házak topitalait, a hozzájuk alkotott változatos gourmet-falatkák kíséretében.

Mindhárom szálloda saját interaktív programmal, pezsgős vacsorával és izgalmas mesterkurzussal készül, közösen pedig egy olyan különleges sétát álmodtak meg, amin bárki részt vehet, aki megízlelne a világ díjnyertes pezsgőiből kilenc különböző változatot. A kóstolósétához a voucher-t a hotelek bármelyikében meg tudjuk vásárolni, felhasználásával pedig kedvezményes áron kóstolhatjuk meg a három szálloda három kiválasztott Champagne-házának prémium italsorát. A Sofitel Budapest kiemelt partnere a Telmont-, az InterContinental Budapesté a Laurent Perrier lesz, míg a Marriott Budapest a Veuve Clicquot kiváló tételeit hozza el vendégeinek.

A hotelek bejárása kötetlen, a felfedezés már déltől kezdetét veheti, az egyes márkanagykövetek pedig éjszakába nyúlóan várják a szállodák éttermeiben és bárjaiban az érdeklődőket. Prémium gasztronómiai élmény elérhető áron, elegáns helyeken, a világ legelőkelőbb gyöngyöző italainak társaságában –  további részletek ITT.