A specialty kávézás úttörőjének számító Espresso Embassy augusztus vége óta nagyobb vendégtérrel és még több baristával várja a kávé szerelmeseit.

Lassan hét éve annak, hogy a főváros egyik legnépszerűbb kávézója, az Espresso Embassy megnyitotta kapuit a kávé rajongóinak az Arany János utcában. Közben sok minden történt Budapesten (is) kávéfronton: egyre több a jól képzett barista, és lassan már a legtöbb kerületben találunk specialty kávét.

Az Espresso Embassy úttörőnek számított a kávéforradalomban, nem csoda, hogy bármikor is mentünk hozzájuk, hosszú sorok vártak a kávéjukra. A kávé mellett igényes szendvics- és sütikínálattal is várták a vendégeket, és még a legrandomabb időpontokban is megesett, hogy nem találtunk ülőhelyet.

Augusztus végétől nagyobb vendégtérrel és pulttal várják a kávérajongókat, a közel 30 négyzetméterrel megnövelt területen öttel több asztal fér be. A kézi filteres kávék helyét is átalakították, most több főzetet tudnak párhuzamosan készíteni. A megnövekedett pulthoz nagyobb kiszolgáló személyzet is jár, a reggeli sietősök nagy örömére.