Korábban már kiderült, hogy szeptember 19. és 21. között idén is megrendezik Budapesten a Telekom Electronic Beats Festivalt, most pedig végre bejelentették az első fellépőket is, köztük a fővárosba hét év után visszatérő Modeselektorral, valamint a közönségkedvenc avantgárd popénekesnővel, Sevdalizával.

Szeptember második felében újra elégedetten csettinthetnek majd az elektronikus tánczenék rajongói, hiszen a Modeselektor duója és Sevdaliza mellett groove, funk és house vonalról érkezik Motor City Drum Ensemble, valamint az Innervisions kiadó képviseletében Marcus Worgull és Trikk is.

Rajtuk kívül itt lesz még az újhullámos, tropical szettjeiről ismert Paramida és Nathan Micay is, míg a berlini technó vonalat Jennifer Cardini és Robert Dietz fogja erősíteni, de a fellépők névsora még korántsem teljes.

A Telekom Electronic Beats központja az Akvárium Klub lesz, de városszerte más helyszíneken is találkozhatunk majd programokkal, közte lifestyle markettel, előadásokkal és kerekasztal-beszélgetésekkel.