Több hónapra elegendő elfoglaltságot biztosítunk neked, ha zsebre vágod magazinunkat, és elindulsz a városban.

Ismét megjelent útikalauzunk, ezúttal nyárra és ősz elejére találtok benne tippeket Budapest felfedezéséhez. Ahogy azt már megszokhattátok a korábbi számokban is, több fejezetre osztottuk fel, hogy praktikus és áttekinthető legyen mind a gasztronómia, mind a várostörténet, mind a kulturális programok iránt érdeklődők számára.

Megmutatjuk, merre találjátok a legszebb sétaútvonalakat és rejtett látnivalókat a városban, legyen szó szép kertekről vagy izgalmas ipari műemlékekről; merre érdemes csavarogni, ha gyerekkel vennénk nyakunkba a várost; milyen koncertek, fesztiválok, szabadtéri mozizási lehetőségek várnak rátok a szezonban, hol érdemes fagyizni, pizzázni vagy akár mindenmentesen étkezni, iszogatni, piknikezni, sportolni, piacozni. A fővárosnál is tovább merészkedünk ismét, a Dunakanyar legjobb helyeit is bemutatjuk.

Több izgalmas interjút is találtok a kiadványban, például Le Mariettával, a Járókelő Egyesület alapítójával, Sipos Melindával, a Ligeti csomagolásmentes boltok tulajdonosával, továbbá egy utcazenésszel és egy asztrofotóssal is. Színes magyarázó grafikáink pedig olyan budapesti jelenségeknek nyomába erednek, mint a bauhaus építészet, a termelői piacok vagy az íratlan spaetikett.

Részletes térképet ebben a számban is találtok, és idén is készültünk angol nyelvű verzióval  a külföldiek számára. Keressétek a Tourinform irodáiban, múzeumokban, galériákban, pékségekben, kávézókban, éttermekben, bárokban, szórakozóhelyeken!

A magazinba online itt lapozhattok bele, és itt már végigböngészhetitek a vendéglátóhelyeket is, ahol egészen bizonyosan kézbe vehetitek az útikönyvet:

https://issuu.com/welovebudapest/docs/insider_budapest__2019-ss__hun__con