Féltávnál jár a nyár, mi pedig kíváncsiak voltunk, milyen eddig az idei budapesti nyár a ti szemeteken keresztül, ráadásul a We Love Budapest Instagram-oldala hamarosan eléri a 100 ezer követőt. Az alábbi szubjektív válogatással szeretnénk megköszönni nektek, hogy ilyen sokan követtek minket!

Buli és szórakozás
Az elmúlt másfél hónapban rengeteg szabadtéri koncerten, bulin és egyéb rendezvényen érezhettük jól magunkat, és persze a teraszok is ellepték a várost, nem beszélve a remek kerthelyiségekről.

Város és felfedezés
Nyáron különösen sok arcát mutatja a város, szinte földöntúli színekkel találkozhatunk hajnalban vagy naplementekor, de olykor a viharok is képesek ámulatba ejteni. A leglátványosabb panorámaképek mellett az apró, eldugott szépségeknek is itt szántunk helyet.

Sport és természet
Ezekben a hónapokban érthetően a szabadtéri sportok is népszerűbbek, egyre többen húznak futócipőt és a meleg miatt az úszást is sokan választják, no meg a sportpályák zsivaja is most a leghangosabb. Ha kevésbé nagy a hőség, a túrákat is nagyon szeretjük, a kedvenc kirándulóhelyeitek közt is böngésztünk!

Kultúra és pihenés
A nyár folyamán rengeteg izgalmas kiállítás és más kulturális program is akad Budapesten, melyek közül nem egy igencsak Instagram-pozitív is. Az aktív elfoglaltságok mellett szerencsére pihenni is lehet a városban, ennek is sok bizonyítékát leltük.

A We Love Budapest Instagram-oldalát ide kattintva követhetitek, a #welovebudapest hashtaget pedig továbbra is használjátok bátran!