Június 1-jén a a híres berlini zenei kiadó Budapestre hozza többek között Oliver Koletzkit, Nico Schwindet, a Hidden Empire-t, az Indigo Theory-t és a Moonwalkot is, hogy aztán nappal a Lupa-tónál, éjszaka pedig az Akváriumban fesztiválozhassunk egy nagyot az elektronikus zene jegyében.

Idén második alkalommal rendezik meg Magyarországon a Stil vor Talent fesztivált, ami azt jelenti, hogy a híres berlini elektronikus zenei kiadó ismét egész napos programmal tér vissza Budapestre, egész pontosan június 1-jén.

A fesztivál két napszakra tagolódik majd: lesz egy nappali és egy esti része is. Ami az előbbi helyszínét illeti, egy igazi kuriózumra készülhetünk; a Lupa-tó partján, közvetlenül a víz mellett és kizárólag a fesztivál részére lezárt öbölben hallgathatjuk többek között Oliver Koletzki szettjeit, miközben strandolhatunk, napozhatunk, táncolhatunk a homokos vagy füves parton.

A színpad a tavon felállított stégen lesz, így a panoráma is egyedi vizuális élmény nyújt, ezen kívül pedig dekorációval és VOID hangrendszerrel készülnek a szervezők. A helyszínre pedig transzferbusszal is mehettek, 990 Ft-os jegyáron; odafelé a Margit híd budai hídfőjétől, az Árpád fejedelem útjától indul a csuklós busz (109-es buszmegálló az Árpád híd irányában, 14:00, 14:30, 15:30, 16:00), visszafelé pedig a Lupa Tó Öböl Strand parkolójától (22:15, 22.30, 23:00, 23:15).

A program aztán az Akvárium Klub Nagyhalljában folytatódik, ahol az elmúlt években folyamatosan telt ház fogadta a Stil vor Talent csapatát. Míg nappal a lágyabb, dallamosabb ütemeké lesz a főszerep, éjszaka a kőkemény technó kerül középpontba. Idén először Oliver Koletzki b2b szettet fog játszani régi jó barátjával, Nico Schwinddel, nem kevesebb mint három órán keresztül.

  • A részletes line-upot ITT,  a jegyeket pedig ITT találjátok.