Cseke Péter rendezésében 2019. február 1-jén mutatja be a Madách Színház a Ne most, drágám! című bohózatot a RaM Colosseumban. A főbb szerepekben Nagy Sándor, Szente Vajk, Trecskó Zsófia, Tóth Angelika és Barabás Kiss Zoltán.

Friss és ropogós hír a Madách Színház háza tájáról, hogy újra műsorra kerül Ray Cooney és John Chapman darabja, a Ne most, drágám! Ez azért izgalmas, mert a vígjáték korábban több mint másfél évtizeden át aratott nagy sikert Szirtes Tamás rendezésében, most viszont egy teljesen felfrissített és aktualizált változatban tér vissza a színpadra.

Február és március elején (kezdve a február 1-jei premierrel) 5-5 alkalommal láthatjuk az előadást, melyet Cseke Péter rendező és Németh Virág dramaturg dolgozott át. A páros célja az volt, hogy a végeredmény nagyon "mai" legyen, ennek érdekében némileg a darab végét is átírták. Ennek eredményeként annak is érdemes lesz újranéznie, aki a korábbi változatot már ismeri. A színpadon feltűnik majd Szente Vajk, Nagy Sándor, Trecskó Zsófia, Tóth Angelika és Barabás Kiss Zoltán is.

És hogy miről is szól a Ne most, drágám! bohózat?

"Felbolydul a Bodley, Bodley és Társa szőrmeszalon, amikor felüti fejét a hűtlenség. Titkos románcok szökkennek szárba, alsóneműk szállnak a széllel vagy utaznak a kilences busszal Wimbledonba; titkárnők és feleségek pörögnek be a forgóajtón, bundák cserélnek gazdát, párok keresik egymást hiába. Ray Cooney hamisítatlan vígjátékából megtudhatjuk, hogy igaz-e a mondás, miszerint: A férfiak 98%-a hűtlennek született, a maradék 2% pedig... hát, született hazug. De vajon akad még tisztességes férfi a világon?"

Az előadás díszletét Szlávik István, jelmezeit Kovács Yvette tervezte, a szereposztást ITT találjátok, jegyeket pedig ITT tudtok online vásárolni.