Alább olvashatjátok a We Love Budapest és a Magyar Édességgyártók Szövetségének közös, Valentin-napi játékának szabályzatát.

  1. A Játék

A welovebudapest.com (üzemeltetője We Love Publishing Informatikai Szolgáltató és Tanácsadó Korlátolt Felelősségű Társaság - székhely: 1075 Budapest, Wesselényi utca 4.; cégjegyzékszám: Cg. 01-09-182909) és a Magyar Édességgyártók Szövetsége, székhely: Törökbálint 2045. Tó utca 4., Cg. 01-02-0004650, által szervezett játékban kizárólag a 3. pontban meghatározott természetes személy (továbbiakban: ”Játékos”) vehet részt, aki nyilvános Instagram profillal rendelkezik és a Játék időtartama alatt az Instagram közösségi oldalra #edesvalentin hashtaggel édesség tematikájú fotót tölt fel, valamint a feltöltött képen megjelöli vagy betageli a welovebudapest közösségi média profilját. A fotó #edesvalentin hashtaggel bármely közösségi oldalra való feltöltésével a Játékos elfogadja a jelen játékszabályzat (a továbbiakban: ”Játékszabályzat”) feltételeit.

  1. A Játék időtartama

A Játék 2019. február 6. reggel 8 óra és február 12. éjfél között zajlik, a sorsolásra február 13-án kerül sor.

  1. A Játékban részt vevő személyek

A Játékban részt vehet minden Magyarországon élő, állandó lakóhellyel rendelkező, 18. életévét betöltött természetes személy, amennyiben megfelel a Játékszabályzatban foglalt feltételeknek. A Játékban való részvétel feltétele, hogy a Játékos nyilvános (bárki által hozzáférhető) Instagram profillal rendelkezzen. A Játékból ki vannak zárva a Szervező társaság munkavállalói, valamint a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény 8:1. § (1) bekezdés 2. pontjában meghatározott hozzátartozóik. A Játékban a Játékos kizárólag a saját Instagram profiljával játszhat. A Szervező fenntartja a jogot, hogy azt a Játékost, aki a jelen pontban foglaltakat megszegi, a Játékból kizárja.

  1. A Játék ingyenessége

A Játék a Játékos számára ingyenes és nem jár semmilyen vásárlási kötelezettséggel.

  1. Nyeremény

A Játék időartama alatt készített, a Játék meghatározott témáját legötletesebben és legkreatívabban feldolgozó képet a Magyar Édességgyártók Szövetsége nyereményekkel díjazza. A fődíj egy két fős belépő a Csokoládé Múzeum bonbonkészítéssel egybekötött Fejedelmi Csokoládé túrájára, és két további nyeremény egy-egy édességcsomag a Magyar Édességgyártók Szövetségének tagjaitól (hunbisco.hu). A nyertest a We Love Budapest Instagram-üzenetben értesíti.

A nyeremények másra át nem ruházhatók és készpénzre át nem válthatók. A nyereményeket terhelő adófizetési kötelezettséget és a postázási költséget a Szervező viseli, azonban a Játékkal összefüggésben felmerülő egyéb költségek a Játékost terhelik (pl. internetes adatforgalmi díjak, a nyeremény átvételével járó esetleges további költségek).

  1. Kiválasztás

A három „legjobb kép” kiválasztására 2019. február 13-án kerül sor, a Szervező (We Love Budapest) szerkesztősége által, szubjektív szempontok alapján (ez azt jelenti, hogy a szerkesztőségi tagokból álló, 3 fős csapat személyes ízlése szerint nevezi meg kedvenceket, az összes helyesen hashtagelt és a kijelölt időintervallumban feltöltött Instagram-poszt közül). A kiválasztás helyszíne: Szervező szerkesztősége – 1052 Budapest, Bécsi utca 5. 1/1

  1. Nyertes értesítése

A nyerteseket a Szervező a hivatalos Instagram profilján keresztül, az Instagram alkalmazásban, privát üzenetben értesíti február 13-án, majd e-mailben folytatódik a nyeremény átvételével kapcsolatos egyeztetés. Elküldött elérhetőségeiket követően a Szervező veszi fel a nyertesekkel a kapcsolatot 2 munkanapon belül.

  1. Adatkezelés

A Játék során történő adatszolgáltatás önkéntes. A Szervező felhívja a Játékos figyelmét a Játékszabályzat és egyben az adatkezelés szabályainak figyelmes elolvasására.

A fotó az Instagram közösségi oldalra való feltöltésével a Játékos kifejezetten hozzájárul ahhoz, hogy a Szervező az #edesvalentin fotóját, valamint az Instagram oldalra vonatkozó profilját (ideértve különösen profilképét és profilnevét) a Játék céljából, valamint a Játék népszerűsítése (így különösen a Szervező saját honlapján a welovebudapest.com URL alatt található honlapon a Játékban részt vevők fotóiból cikk és videó készítése) céljából a Játék befejezését követően, visszavonásig kezelje.

A Szervező szavatolja, hogy a Játékos személyes adatainak (azaz közösségi oldali profiljának, valamint fotójának vagy videójának) adatkezelése mindenben a hatályos magyar jogszabályi rendelkezések megtartásával történik. A Szervező bármikor lehetőséget biztosít a Játékosnak arra, hogy tájékoztatást kérjen személyes adatai kezeléséről, kérje azok törlését vagy helyesbítését az alábbi e-mail címen: info@welovebudapest.com.

Jogainak megsértése esetén a Játékos az Infotv. alapján jogosult a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál (cím: 1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/c; telefon: +36-1-391-1400; e-mail: ugyfelszolgalat@naih.hu) bejelentést tenni vagy – a választása szerint – a Szervező székhelye szerint illetékes Fővárosi Törvényszékhez fordulni.

  1. Felelősség kizárása

A Szervező semmiféle felelősséget nem vállal egyetlen Játékossal vagy bármely más olyan személlyel szemben, aki a vonatkozó jogszabályok, szerződéses kötelezettségek, vagy a Játékszabályzatban foglalt rendelkezések megsértésével vesz részt a Játékban.

A Játék használata során a Játékos tisztában van az elektronikus adatátvitel, internetes kapcsolat természetéből, korlátozott kapacitásából, korlátozott hozzáférésből, állásidőkből, technikai korlátokból, a Játékosok esetleges nagy számából és az ezzel kapcsolatos esetleges technikai és üzemeltetési okokból adódó nehézségekkel. Mindezekre figyelemmel a Játék hibamentességét a Szervező nem szavatolja, a Játékos a Játék alkalmazását kizárólag a saját kockázatára használja.

A Szervezőt a Játékkal összefüggésben feltöltött fotók és videók hitelességéért, tartalmáért, teljességéért, jogszerűségéért, megbízhatóságáért, a fotókon vagy videókon szereplő személyek hozzájárulásának meglétéért felelősség nem terheli.

Szervező a nyeremények tekintetében szavatosságot, garanciát nem vállal.

  1. Felhasználási engedély

A jelen Játékszabályzat elfogadásával felhasználási szerződés jön létre a Játékos és a Szervező mindenkori tulajdonosa/üzemeltetője között a szerzői jogi védelemben részesülő, Játékos által készített és jelen Játékban felhasznált szerzői műnek minősülő képek, illetve videók vonatkozásában. Ezen művek jelen Játékban történő felhasználásával a Játékos kizárólagos, időbeli és területi korlátozás nélküli, harmadik személyeknek átruházható és allicenciába adható kizárólagos és jogdíjmentes felhasználási engedélyt ad a Szervezőnek.

Ez a felhasználási jog magában foglal bármilyen felhasználási módot, így különösen, de nem kizárólagosan a többszörözés, a terjesztés, a nyilvánosságra hozatal, a nyilvános előadáson történő felhasználás, kiállítás és átdolgozás jogát. A Szervező jogosulttá válik a Játékban felhasznált szerzői műnek minősülő képek, illetve videók saját honlapján, a welovebudapest.com URL alatt található honlapon történő népszerűsítő cikkben, illetve videóban történő felhasználására. A Szervező jogosult a harmadik fél által elkövetett szerzői jogi jogsértések esetén saját nevében fellépni.

  1. Egyéb

A Játékos a Játékban való részvétellel kifejezetten kizárólagos felelősséget vállal azért, hogy az általa a Játék során felhasznált fénykép a saját alkotása, azt korábban még nem hozta nyilvánosságra és a fénykép kizárólagos felhasználási jogaival ő rendelkezik, azaz a fénykép közzétételével nem sérti harmadik személy szerzői jogát. A Játékos kifejezetten felelősséget vállal azért, hogy a fényképen szereplő személyeket a felhasználás módjáról, azaz a fénykép Játékban történő szerepeltetéséről tájékoztatta, akik a nyilvánosságra hozatalhoz hozzájárulásukat teljeskörűen megadták és ebből következően a Játékos nem sérti e személyek személyhez fűződő jogait.

Amennyiben a Játékos jelen Játékszabályzatban vállalt kötelezettsége megszegésével olyan fényképet szerepeltet a Játékban, amelynek nem ő a szerzője, illetve a fénykép közzétételével bárki személyhez fűződő jogát megsérti, e magatartásából eredő teljes polgári jogi kártérítési felelősség és szerzői jogi jogsértés következménye kizárólag a Játékost terheli, e körben a Szervező felelőssége kizárt.

A Játékos a Játékban való részvétellel kifejezetten hozzájárul ahhoz, hogy a Szervező az Instagram közösségi oldalra feltöltött fotóját vagy videóját a honlapján (www.welovebudapest.com) minden további külön hozzájárulás és ellenszolgáltatás nélkül akár egészében, akár részleteiben felhasználja, illetve közzé tegye a Játékos által rá átruházott felhasználási és a személyhez fűződő jogok betartása mellett.

Az Instagram közösségi oldal a Játékkal kapcsolatban semmilyen felelősséggel nem tartozik. Az Instagram közösségi oldal a Játékot nem szponzorálja, támogatja, felügyeli, illetve más módon sincs kapcsolatban a Játékkal. A Játékos az általa a Játék során átadott információkat a Szervező és nem az érintett közösségi oldalak számára adja át. Jelen Játékszabályzatra, a Játékra a magyar jogszabályok az irányadók és a Játékban való részvétellel kapcsolatosan kialakuló jogviták kizárólagosan a magyar bíróságok joghatósága alá tartoznak.

Szervező fenntartja a jogot, hogy a Játékszabályzatot indokolt esetben megváltoztassa. A megváltoztatott Játékszabályzatot azonnal közzéteszi a honlapján (welovebudapest.com) oldalán.

Budapest, 2019. február 6.