A kultúra mindenkié, de nem jut el mindenkihez. Ez az alapfelvetése a Katona József Színház legújabb, "Add át a helyed" című kampányának, aminek keretében a jegyekkel rendelkezők át tudják adni a helyüket az érdeklődő fiatalok számára. Most pedig megérkezett a kapcsolódó videó is, amiben többek közt Ónodi Eszter, Kemény Zsófi vagy Vitáris Iván, az Ivan & The Parazol frontembere mondja el, miért fontos számukra ez a projekt.

Alig pár napja már bővebben is írtunk a Katona József Színház új kezdeményezéséről, az "Add át a helyed"-ről, amely a Z generációhoz szeretné közelebb hozni a kultúrát, úgy, hogy közben közösségteremtő erővel is bír új kampányuk, ugyanis színházjeggyel rendelkezőknek adja meg a lehetőséget, hogy átruházzák azok számára a jegyüket, akiket szintén érdekel a színház. Most pedig megérkezett a hozzá kapcsolódó videó, amiben többek közt Ónodi Eszter, Kemény Zsófi, Papp Regina, a We Love Budapest főszerkesztője vagy az Ivan & The Parazol-frontember Vitáris Iván mondja el, miért fontos ez a projekt.

A Katona József Színház új kezdeményezését az vezérelte, hogy színháztermei folyton csordultig vannak töltve, mégsem jut el mindenkihez programjaival, akiket valóban érdekelne a színház. A kultúrintézmény ezen változtatna most egy kicsit. Az “Add át a helyed” projekt során a jegyekkel rendelkezők át tudják adni a helyüket az érdeklődő fiatalok számára. Ha ’96 után születtél, akkor egy regisztráció után foglald le a jegyedet, majd ha megkapod, élvezd az előadást, és oszd meg élményedet a barátaiddal!