Mutatjuk, hogy telt az adventi játékunk első hete, és hogy melyik posztokat díjaztuk. Azt is eláruljuk, a következő héten kiktől számíthattok nyereményekre.

Mint már tudjátok, december elsejével elindult a hagyománynak számító adventi játékunk, mely során egészen 24-ig minden nap kinyitunk egy ablakot a virtuális kalendáriumonkon. Az itt feltáruló ajándékokat nektek szánjuk: az idei kulcsszó a #wlbwinter, ezzel a hashtaggel várjuk Instagramra a karácsonyi hangulatú, budapesti posztokat (amin ne felejtsétek el megjelölni a We Love Budapestet, és fontos, hogy nyilvános legyen az Insta-profilotok)!

Az elmúlt egy hétben összesen majdnem 200 poszt közül választottuk ki kedvenceinket, aminek készítőit a Hotel President, a Cafeland, a Play VR Budapest, Budapesti Nyári Fesztivál, RedBull Pilvaker, MystiqueRoom és az Instant-Fogas komplexum ajándékaival jutalmaztuk. December 24-ig még bőven van idő csatlakozni, és érdemes is, a következő egy hétben például (nem sorrendben) az Iparművészeti Múzeum, a Yellow Bistro & Bar, a RedBull, a Ludwig Múzeum, a Freshland, a Bock Bisztró és a Fióka tartogat meglepetéseket.

Ne feledjétek, hogy a játék végén különdíjast is választunk, akit egy, a WLB csapattagjai által összeválogatott csomaggal lepünk meg. Az eddigi nyertes posztokat pedig itt láthatjátok: