Hagyományunkhoz híven ismét feltöltöttük izgalmas ajándékokkal virtuális adventi naptárunkat, hogy december 1-jével elindítsuk karácsonyi játékunkat. Ha csatlakoztok, naponta más nyeremény; vacsora, belépő, ajándékcsomag vagy élmény lehet a jutalmatok. A játék színtere az Instagram, a feladat pedig, hogy karácsonyi Budapest témában posztoljatok képet vagy videót, használjátok a #wlbwinter hashtaget, és jelöljétek meg a We Love Budapest Instagram-profilját. A napi nyereményeken túl készülünk egy különleges különdíjjal is. Sok sikert!

Jó eséllyel nem mi vagyunk az egyetlenek, akik gyermeki izgalommal várják minden december 1-jén, hogy kinyithassák az adventi naptár első ablakát. Éppen ezért alkottuk meg pár éve a saját kalendáriumunkat, amit most újra feltöltöttünk különféle nyereményekkel. Mindennap kinyílik az aktuális nap ablaka, és felfedi tartalmát, ami romantikus vacsorától kezdve előadásra vagy kiállításra szóló belépőn át szabadulószobás élményig sok minden lehet.

Az ajándékokért Instagramon játszhattok, december 1-jétől egészen december 24-ig. A feladat, hogy olyan képeket/videókat posztoljatok, ami egyszerre kötődik Budapesthez és a karácsonyhoz, majd használjátok alatta a #wlbwinter hashtaget, és jelöljétek meg a We Love Budapest Instagram-profilját! Az aktuális nyertest mindig a következő napon, délig választjuk ki, a szerkesztőségben, ezt követően pedig a szerencsést Instagram-üzenetben értesítjük. A játékszabályzatot ITT olvashatjátok, a nyerteseket pedig ITT követhetitek nyomon.

A játék végére egy különdíjjal is készülünk, aminek a nyertesét már az összes résztvevő közül választjuk ki. A különdíj nem lesz más, mint egy, a We Love Budapest csapattagjai által összeállított csomag. Ami a többi napot illeti, például a következő felajánlóktól számíthattok nyereményekre (nem sorrendben):