Pár órája publikálta Ellie Goulding a legújabb, Diploval és Swae Lee-vel felvett számához készült klipet, melyben az énekesnő mellett Budapesté a főszerep. Egész országimázsfilmnek beillene a videó, hiszen a város legszebb részein forgatták. A brit Ellie olyan helyeket táncol be, mint a Budai Vár, a Várkert Bazár, vagy a Gellért Fürdő, ahol már Ryan Gosling is fürdőzött egy fotózás apropóján. Tüllruhájában a Halászbástya tornyai között énekel, s az egész kisfilm egy tündérmesét idéz a leglátványosabb helyszíneken.

A videoklip 3 napon keresztül forgott, teljes titokban, ám fontos megemlíteni, hogy egy újféle stratégia része, mely világszerte egyre népszerűbb és a Magyar Turisztikai Ügynökség is élt ezzel az innovatív utazásösztönző lehetőséggel. A trend szerint egy-egy ország, város, turisztikai célpont a fiatal generációnak vonzó és online bármikor elérhető módon mutatkozik be. Az Imagine Dragons például Dubaiban, J Balvin pedig Mexikóvárosban forgatott a közelmúltban.

A magyarországi gyártócég az Admiral Film volt, akiknek már a 2018-as futball világbajnokság hivatalos videolipjén is dolgoztak a múltban.

&fbclid=IwAR1liqqWp84bY88FFZEKcEHgQFSk9YhVPOQZJg3vbgdnNbXHiZZ_bqOsq5A