A The Police egykori frontembere, a saját jogán is a popzene egyik megkerülhetetlen alakjának számító Sting, valamint a szintén Grammy-díjas reggae-dancehall sztár Shaggy közös, 44/786 című albumukat mutatja majd be november 24-én, a Hősök terén. A bő egy hét múlva megrendezett fellépés a hírek szerint ingyenes lesz, előttük pedig a Punnany Massif melegít majd.

Egymást érik a jobbnál jobb koncertbejelentések novemberben: a Muse, Nils Frahm (második) és a Backstreet Boys fellépésére ugyan 2019-ig várnunk kell, de Sting és Shaggy már jövőhét szombaton visszatérnek Magyarországra, ráadásul ingyenesen meg lehet majd nézni őket. A november 24-én (azaz jövőhét szombaton) megrendezett koncertjük a Hősök terén ugyanis a ma felbukkant reklámok szerint nem kerül majd pénzbe a belépő, előttük ráadásul nem kisebb név, mint hazánk egyik legnépszerűbb zenekara, a Punnany Massif melegít majd.

Az elsőre szokatlannak ható párosítás csak elsőre hathat furcsán: mindkét előadó pályáját meghatározta a jamaicai reggae. Eleinte csak egy közös dalban gondolkodtak, de elmondásuk szerint olyan tökéletesen kiegészítették egymást, hogy végül egy egész lemezre való szám állt össze – a 44/876 (Jamaica és az Egyesült Királyság körzetszáma) dalai pedig a megjelenés után alig fél évvel már Budapesten is felcsendülnek majd, de nem lennénk meglepődve, ha kettőjük mindenki által ismert slágerei sem maradnának ki a programból.