A májusi telt házas Cabrio után érkezik az őszi folytatás: a Total Dance csapata november 24-én újra egy hatalmasnak ígérkező buli formájában hozza vissza a 90-es és 2000-es évek zenéit és életérzését. A koncertshow mára Közép-Kelet Európa legnagyobb indoor 90s/2000s fesztiváljának számít, és hamarosan az eddigieknél nagyobb helyszínen, a Hungexpón hallgathatjuk meg a korszak ikonikus előadóinak sokat énekelt slágereit: ott lesz többek között Dr. Alban, Basshunter és az UFO.

Aki már volt Total Dance Festivalon, az tudja, miről beszélünk, aki még nem, annak itt az alkalom: az eseménysorozat 2014 óta hozza össze telt házas, egész estés bulikon a múlt évtizedek legmenőbb zenekarait és az ő szövegeiket kívülről fújó közönséget. Legutóbb ez nyár elején történt meg, a Budapest Parkban, de most újra elérkezett a pillanat: a következő alkalom november 24-e lesz. A helyszín nem kisebb létesítmény, mint a Hungexpo, így még többen tudnak majd újra végigtáncolni egy Dr. Alban-féle It's My Life-ot - hisz ő már biztosan ott lesz a Best of! bulin.

Rajta kívül olyan ikonikus fellépők érkeznek külföldi vizekről, mint Haddaway, a 2Unlimited, Whigfield, Basshunter és a Groove Coverage. Melléjük csatlakoznak a korszak hazai élvonalának kultikus képviselői: példaul a Kozmix, a V-Tech, az Ámokfutók, az UFO, a Hip Hop Boyz, Betty Love, Dj André és Náksi.

Idén egy kicsivel még extrábbnak ígérkezik a díszlet: lesz hozzá egy grandiózus színpad, óriási LED-fal, több száz lámpa, táncosok, színes lézerek, konfetti, tüzes show. Étel- és italfronton is szép lesz a felhozatal: a burgereket például a FIRST Craft Beer and BBQ csapata biztosítja, és kézműves FIRST söröket is lehet majd kóstolni. Ezeken kívül exkluzív VIP szolgáltatásokkal is készülnek a szervezők.

;fbclid=IwAR2KJvPdWSP5PWBEvzGZKqleAuXtJNIsMIMzwsi4gWuhevayPir87gYEnoI

A jegyekre érdemes mielőbb lecsapni – igaz, az elővételesek már mind elkeltek, de a szervezők elkezdték előre értékesíteni a helyszínre fenntartott 300 belépőt, melyekből ITT vehettek.