A csapat 2019. február 22-én kezdi meg Simulation Theory elnevezésű, új, világkörüli turnéját. A koncertkörút Houstonban indul, és az Egyesült Államokban, Kanadában, az Egyesült Királyságban és Európa arénáiban, köztük Budapesten folytatódik.

A világ egyik legjobb koncertbandája 2019. május 28-án a Budapest Aréna színpadán lesz látható. Azok a rajongók, akik a zenekar honlapján előrendelést adnak le november 9-ig a Simulation Theory albumra, a hivatalos rajongói klubtagokkal együtt elővásárlási lehetőséget kapnak a turnéra november 13-án 10 órától.

A budapesti koncertre a regisztrált Live Nation tagoknak is lesz alkalmuk korábban jegyhez jutni, november 15-én 10 órától. A teljeskörű jegyértékesítés november 16-án 10 órakor kezdődik a www.livenation.hu és a www.funcode.hu oldalakon keresztül.

A Muse világszerte innovatív élő fellépéseiről ismert, és várhatóan ez a turné sem lesz kivétel. Széles körben elismerten ők a világ egyik legjobb koncertzenekara, amely számtalan zenei díjat nyert már, a két Grammy-n kívül többek között egy American Music, öt MTV Europe, két Brit, tíz NME és hét Q Awards tulajdonosai.