A Redbull Pilvaker végérvényesen kinőtte az Erkel Színházat. A szervezők nagyot gondoltak és a Papp László Budapest Sportarénában tartják meg a 2019-es összművészeti hiphopszínházat.

2012 volt az első év, amikor a szerencsések élőben megismerhették, mi is az a Red Bull Pilvaker. Gyakorlatilag egy kortárs színielőadás, sok zenével, kedvelt hazai előadókkal, sosem látott kooperációkkal, mindezt a '48-as szabadságharcra hangolva, nemzeti ünnepünkön, hazafiasan, de mégsem túl patetikusan. Úgy kontextusba helyezve a dalt, a verset, a történelmet és a színházat, hogy az a fiataloknak is menő legyen, nem pedig poros és unalmas.

6 év alatt rengeteg munkát tettek bele mind a szervezők, mind maguk a fellépők is, nem volt véletlen az egy éves pauza sem. Jó munkához idő kell, sok inspiráció és ihlet...elvégre egész együttesek sem jönnek ki évente új lemezzel.

Nemcsak az alkotás folyamatához kellett ez a kis kihagyás, hanem az újratervezéshez is, ugyanis az előző Red Bull Pilvaker már három telt házas Erkel Színház-beli előadással szórakoztatott, ám most úgy döntöttek, a triplázás vagy akár még több előadás helyett egy sokkal grandiózusabb műsorral készülnek. Intim hangulat helyett stadionkompatibilis élményszínházzal. Erre pedig a legalkalmasabb hely maga az Aréna. Egy – minden igényt kielégítő – nagyszabású előadással. Ráadásul elérhető áron, mindenkinek lesz esélye bejutni, és senki sem szorul ki a nézőtérről. Gyakorlatilag hatszor annyian láthatják egyidőben a Pilvakert, mint idáig.

Papp Szabi, Meszes Balázs, Járai Márk, Szakács Gergő, Szivák Zsolt, Lábas Viki, Kollányi Zsuzsi, Singh Viki, Sub Bass Monster, Fluor Tomi, Marsalkó Dávid, Wolfie, Deego, Dipa, Bom, Fura Csé, Kautzky Armand mellett új családtagokkal is bővült a csapat: Szakács Gergő és Pálmai Anna is csatlakozik hozzájuk.

A jegyek árusítását stílszerűen október 23-án kezdik meg, 10:00 órától. Jó lesz sietni a jegyvásárlással!