Még mindig van egy hét játszani és nyerni: a legjobb Budapesten készült és karácsonyi hangulatú fotókat, melyeket #wlbadvent hashtaggel láttok el nyilvános Instagram-oldalatokon, értékes nyereményekkel díjazzuk! Mutatjuk az eddigi nyerteseket és az e heti nyereményeket.

Mutatjuk, múlt héten milyen nyeremények kerülhettek birtokotokba: egy kétfős vacsora az Astor étterembe, páros Wellhello koncertjegy a Budapest Parkba, egy két fős burnch-olás a Villa Bagatelle-be, utalvány két fő részére a Kishusomba, 20.000 Ft értékű voucher a Bestiába, és egy voucher két fő részére a Törley Gyűjtemény és Látogatóközpontba, illetve egy 3 fogásos vacsora 2 főre az Ötkert Bistróba.

Ezek pedig a legjobb napi fotók, legjobban elkapott hangulatok – szerintünk.

Ezen a héten, december 18. és 24. között nyerhettek többek között egy egészséges ebédet az Oh My Greenben, a Barber Shop felajánlásával egy ajándékcsomagot, a Hotel Mariott spa részlegének egy kényeztető ajándékát, a Séf Utcája is megvendégel valakiket, a Budapest100 és  We Love Budapest közös könyvét is megnyerhetitek, illetve az ImagineBudapest is meglep majd titeket valamivel. A 24-i fődíj nyertesére pedig  egy nagyobb meglepetés vár, a Four Seasons Hotel Gresham Palace felajánlásával.

További részletek és a játék feltételei ITT találhatóak, a nyerteseket pedig ITT követhetitek nyomon.