Egy jó budapesti fotó – egy meglepetés: adventi játékunkon mindennap más izgalmas nyereménnyel lepünk meg valakit azok közül, akik #wlbadvent hashtaggel posztolnak nyilvános Instagram-oldalukon.

Már hagyománynak számít karácsony előtti adventi nyereményjátékunk, karácsonyi aloldalunkon egy online adventi naptárban mindennap kinyitunk egy kis ablakot, amely mögött egy-egy értékes ajándék rejtőzik. Ha szeretnéd megnyerni, csak annyi a feladatod, hogy posztolj nyilvános Instagram-profilodon december 24-ig #wlbadvent hashtaggel, majd tageld be a We Love Budapest Instagram-oldalát.

Mindennap az adott nyereményért játszhatsz, de ne hagyd abba a posztolást akkor sem, ha már nyertél, mert az utolsó napon (24-én) az összes fotó közül választjuk ki a legjobbat, és annak a készítője nyeri a fődíjat. Ez egy nagyobb meglepetés lesz, a Four Seasons Hotel Gresham Palace felajánlásával. A képek stílusát rád bízzuk, a lényeg, hogy karácsonyi, Budapesttel kapcsolatos fotók legyenek.

Játékunkat december 1-jén indítjuk, és egészen karácsony első napjáig tart majd, a szabályokról itt olvashatsz bővebben. Azt még fontos tudni, hogy az aktuális nyertest mindig másnap 12:00-ig értesítjük, Instagram-üzeneten keresztül, valamint minden hétfőn egy külön cikkben közöljük a nyertesek nevét és megmutatjuk a szerintünk legjobb fotókat, de ezen az oldalon is nyomon követhetitek a győzteseket. Mutatjuk, hogy most hétvégén és következő héten kinek a nyereményeire számíthattok (persze nem sorrendben):

A kalendáriumot tehát ezen a linken találjátok, a nyerteseket pedig itt nézhetitek meg! Sok sikert!