A fesztivál partyhelyszíneit össze sem tudjuk számolni, hiszen tényleg mindenki megtalálhatja a számára kedves zenei stílust, fellépőt, hangulatot, embereket. Legyen az kisebb sátor, vagy éppen a Nagyszínpad. Ugyanúgy képviselteti magát a popzene, mint a rock, vagy az elektronika. Utóbbiért a Telekom Electronic Beats Aréna, a Colosseum, vagy az OTP BANK Színpad by A38 a felelős, s most még egy plusz szereplő úszott be a képbe, ami nem más, mint a Cruisin csapat dunai partyhajója. Az itteni csapatás a délutáni órákat jelenti, így még napozhatunk és babzsákokon is lazíthatunk a megváltásnak bizonyuló dunai szellőben.

10:00 és 11:00 között csekkolhatunk be a Batthyány téren, 12:00 - 13:00 óráig pedig a Sziget csücskében található hajóállomáson. Ezután pedig csak az a dolgunk, hogy élvezzük a DJ-szetteket, a vizen való ringatózást, a napsütést és a hűs italokat. Éhség esetén sincs pánik, a Töltő szofisztikált hot dogjaival lakhatunk jól. Ha az idő viharossá fordulna, akkor sem kell megijedni, a hajó hasában mindenki kényelmesen elfér, és folytatódhat a tánc.

Azt tudni kell viszont, hogy ezek a partyhajójáratok külön bulinak számítanak, vagyis a Sziget karszalag nem jogosít fel a felszállásra. Augusztus 11-12-13-ra még elérhetőek a Cruisin jegyek, 8990 forintért, de, ha rendelkezel CityPass karszalaggal, ez 5990 forintodba kerül majd.

A fellépők között olyan DJ-k csavarják majd a potmétert, mint Tolo, Yvel&Tristan, Nora Matise, Henry Saiz, vagy a GusGus.